Різдвяна підбірка в Мозабук 

Щороку в Мозабук додається все більше різдвяних мотивів.

Навчальна програма mozaBook та освітній портал ua.mozaweb.com наповнені різноманітними освітніми інструментами, підручниками, 3D, Цифровими уроками й відео для різних шкільних предметів та ідеями для занять у позашкільний час. Щороку в Мозабук додається все більше різдвяних мотивів. І про це особливе для кожного із нас свято зібрала потужна підбірка.

Різдво, Мозабук, Мозавеб, Едпро, EdPro

Книга “Школа Різдва”

Електронна версія книги у вільному доступі для користувачів mozaWeb та mozaBook! З книжкою "Школа Різдва" в освітніх закладах можна провести цікаві уроки, підготувати дітей до віншувань, вивчити щедрівки, колядки, навчитися плести різдвяного павука чи робити зірку, готувати кутю або ж навіть організувати урок-виставу. Кому на що вистачить фантазії та натхнення. А будь-хто з наших читачів може підглянути цікаві традиції й спланувати домашнє святкування Різдва.

Врятувати Різдво – різдвяний виклик. Учні надають відповіді на питання та вводять отриманий код й відкривають наступні завдання. Проходячи такий квест, учні дізнаються чимало цікавого й проходять місію для збереження Різдва та подарунків!Адвент-календар. Різдво стрімко наближається. Святковий сезон сповнений очікувань та підготовкою до святкувань. Цікаві 3D допоможуть чекати та готуватися до Різдва разом! Наприклад, відкриває календар 3D “Що роблять динозаври цього Різдва?”

Illustration

3D-сцени до Різдва

“Наука від Санта-Клауса” Санта приносить подарунки майже 600 мільйонам діток. Подивімося, які факти, з погляду фізики, ускладнюють йому роботу. “Різдвяна гра, 3D мозаїка” Обертаючи моделі, можна збирати в одне ціле фрагменти зламаних різдвяних картинок.  

Українські традиції святкування Різдва, цікаві завдання та веселі руханки допоможуть освітянам доповнити різні заняття та подарувати дітям не лише видовищні уроки, а й незабутні емоції.