НАШІ ПРОДУКТИ


Інтерактивна панель EdPro Touch серії L

Відеопрезентація функціоналу, програм та загальна інструкція з користування.

Після виставки Integrated Systems Europe в Амстердамі у січні 2019-го, на якій побували Андрій та Наталка Табачини, у них з'явились ідеї, що буде у новій моделі EdPro — функції та технічні можливості, які тільки з'явилися на світовому ринку. Враження від однієї з найбільших світових виставок сучасних технологій знайдете у цій статті. А з цього матеріалу дізнаєтеся та побачите переваги моделі EdPro Touch серії L, якою, до слова, вже почали користуватися в українських школах!

EdPro Touch L — багатофункціональний прилад: бездротове поширення екрана вашого комп'ютера або мобільного пристрою, маркерна дошка, що може запам'ятати та поділитись написаним, інтерактивні опитування прямо під час презентації та багато іншого в одному пристрої.

Illustration

Загальна інструкціяЯк вмикати, активовувати та користуватися інтерактивною панеллю максимально ефективно. Опис функціоналу, енергоощадного режиму, налаштувань, програм та суперможливостей інтерактивної панелі EdPro Touch серії L.


Забезпечує можливість:● малювати по екрані маркером або пальцями,● створювати геометричні фігури у 2D і 3D, змінювати їхній колір та переміщувати на екрані,● збільшувати екран або зробити кілька сторінок екрана,● створювати колекції уроків у різних форматах, зберігати локально або в хмарному сховищі Google чи Microsoft,● змінювати фон екрана та розмітку на ньому.● Note — ідеальний помічник для проведення професійних презентацій.

Функції програми Note


Забезпечує можливість:● проводити опитування учнів,● визначати, хто першим виконав завдання — програма виводить його ім'я на екран,● визначати, хто виходить до дошки чи буде відповідати,● писати коментарі на під'єднаних пристроях та бачити їх на екрані панелі,Відкривається ця функція з основного меню на панелі. Важлива умова — всі користувачі мають бути під'єднаними до однієї мережі. На екрані вони бачать QR-код. Коли усі приєдналися, учитель натискає "почати роботу" і запускає опитування. Функція доступна з PC-модуля чи ноутбука, який підключений до інтерактивної панелі.

Функція "Урок"

Illustration
Illustration
Illustration

Забезпечує можливість:● поділитися власним екраном за допомогою WiFi без приєднання ноутбука чи флешки за допомогою програми Screen Share Pro,● показувати презентацію чи потрібні файли зі свого екрана,● підкреслювати зображення на своєму екрані та виводити на екран панелі.Програма вбудована у панель і дозволяє ділитись інформацією з різних приладів без додаткового апаратного забезпечення. Підтримує до 4 підключень одночасно.

Функція бездротового поширення екрана


Забезпечує можливість:● малювати по екрані, незалежно від джерела сигналу: Андроїд, РС модуль чи Windows комп'ютер,● затемнювати екран, виділяючи лише потрібну частину,● вмикати таймер чи секундомір.

Функції з меню швидкого доступу

* EdPro є виробником інтерактивних панелей, тому ми можемо суттєво змінювати їхню функціональність, вигляд, програмне забезпечення при потребі замовника. Такі зміни можливі при замовленні великих партій або додатковій оплаті.