1000 вчителів пройшли Освітні курси EdPro у травні

Наступний етап навчання розпочнеться у липні. 

Компанія EdPro видала українським освітянам 8414 сертифікатів протягом навчання на Вебінарах. Зараз у програмі навчання Освітніх курсів EdPro 10 курсів для вчителів різних предметів та форм навчання: ● Основи роботи з mozaBook та mozaWeb● Використання програмного комплексу Mozaik в дистанційній освіті● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Фізики● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Біології● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Хімії● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Географії● Використання програмного комплексу Mozaik для НУШ 5 класи● Використання програмного комплексу Mozaik для НУШ 1-4 класи● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Історії● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем МатематикиУ липні відкриється новий навчальний етап, де буде можливість проходити будь-яку кількість курсів та отримати сертифікацію.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Світлана БондарВчитель початкових класів та англійської мови 

“Я давно навчаюся з EdPro і мені завжди подобаються всі запропоновані ресурси. Отримала дуже багато корисного та цікавого матеріалу. Я у захваті від MozaBook, та насправді я фанат програми. Вона значно полегшує підготовку до уроків. Дякую. Творчої наснаги та здоров'я тренерам.”

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Учитель математики, заступник директора з НВР Вікторія Фоменко залишила відгук про курс «Основи роботи з mozaBook та mozaWeb». Вчитель початкових класів "Школи супергероїв" Оксана Зарудіна також написала нам відгук про цей курс. 

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Вікторія ФоменкоУчитель математики, заступник директора з НВР

“Усе запропоноване буду використовувати на уроках. Я мала можливість попрацювати в цей нелегкий час у школі Естонії, хотілося і для України такої ж системи, а тут така можливість навчитися та ще й з всі матеріали доступні. Вирішила, що mozaBook — це саме те, що мені потрібно. Здоров'я, мирного часу та нових творчих знахідок бажаю команді EdPro!”

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Оксана ЗарудінаВчитель початкових класів "Школи супергероїв" 

"Велика подяка за доступність викладення матеріалу! Дітям потрібні цікаві уроки. Це необхідний інструмент для якісної роботи. В одному місці зібрані всі необхідні матеріали, що дає можливість економити час. Використовую електронні підручники, 3D-сцени, створюю власні уроки."

Методист, викладач історії Тетяна Соколова також поділилася досвідом від навчання та застосування програми. 

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Тетяна СоколоваМетодист, викладач історії

"Загалом я користуюся такими програмами як Paint, інтерактивні дошки, генератор ребусів, презентаціями на Canvi, Quizlet, WordArt тощо. Але раніше не розуміла, як користуватися інтерактивними вставками (3D, відео, малюнки), не знала, як все це можна додати у свій конспект. Тепер, дякуючи тренеру курсу "Основи роботи з mozaBook та mozaWeb" я багато навчилася! Дякую спікеру за таке зрозуміле, чітке пояснення! Гарно Ви розповідаєте: конкретно і зрозуміло!Дякую Вам за роботу! Дякую за зрозумілість пояснення складних моментів! Бажаю Вам міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень!Спочатку Ви заохотили мене годинами самоосвіти — 20 год. Надалі я просто захопилась цікавими моментами, про які Ви розповідали. Неймовірна програма, дуже корисна для нас, викладачів, у цей непростий час навчання — дистанційного. На часі саме такі інтерактивні моменти, про які Ви розповідаєте! І програма Мозабук захоплює своєю легкістю у користуванні звісно, після навчання)"

Доцент, кандидат філологічних наук Пашко Любов також проходила базовий курс з онов користування програмою Мозабук.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Пашко ЛюбовДоцент, кандидат філологічних наук 

"Дякую за доступність викладу матеріалу, швидкість перевірки завдань та реагування на запитання. Я обрала курси, щоб підвищити інформаційну компетентність та зацікавити учнів і студентів. Будь-які нові програми, форми роботи дозволяють викладачеві рухатися вперед., допомагають якісно та цікаво планувати формувальне оцінювання учнів. Плідної Вам роботи."

Методист обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради Попельницька Оксана пройшла 3 різних курси: ● Основи роботи з mozaBook та mozaWeb
● Використання програмного комплексу Mozaik в дистанційній освіті
● Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Біології

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Попельницька ОксанаМетодист обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради

"Раніше користувалася тільки 3D-моделями. Тепер знаю всі інші можливості використання. Дякую усім спікерам, все було чітко і зрозумілоКористувалася раніше Вашими 3D-моделями. Дітям дуже цікаво з ними працювати. Постійно займаюся самоосвітою, вирішила більше дізнатися про всі можливості Mozaik і не прогадала."

Викладач музично-теоретичних дисциплін Оксана Дащенко також поділилася гарними результатами після проходження курсу від EdPro. 

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

Оксана ДащенкоВикладач музично-теоретичних дисциплін

"Після базового курсу вдалося розробити матеріали для уроків музичної літератури та сольфеджіо. Як показує статистика, 90% знань засвоюється через самостійне опрацювання та практику. Тож дякую за можливість доторкнутися до mozaBook i mozaWeb та все "прощупати" власноруч!"