СES 2020 — EdPro Amperia в тренді і це надовго

Ми на правильному шляху — підтвердили учасники виставки.

Представники команди EdPro разом із 4400 учасниками-компаніями найбільшої у світі виставки інновацій та технологій CES 2020 ознайомлювали майже 200-тисячну аудиторію з власною розробкою. Презентуючи набір EdPro Amperia, ми представляли Україну в спільному павільйоні "Ukraine Tech" разом з п'ятьма іншими командами. Цьогоріч Українська асоціація венчурного та приватного капіталу на Ukraine Tech Day відібрала 6 проєктів. Від України на CES стартапи з власними розробками їздять уже четвертий рік поспіль. Це дуже гарна тенденція — допомагати розробникам популяризувати їхні продукти на рівні світової спільноти.

Набором EdPro Amperia зацікавились європейці, американці, азійці. Співзасновники компанії EdPro, які 7-10 січня були в Лас-Вегасі, спілкувалися з відвідувачами і складали з ними електричні схеми, налагоджували контакти і спостерігали за новинками на найбільшій арені розробників, поділилися враженнями.



Ми отримали дуже багато позитивних коментарів від людей з різних країн. Зрозуміли, що наші гіпотези правильні й ми рухаємось у вірному напрямку. Це те, за чим ми їхали та на 100% виконали завдання. Виставка величезна і може бути дуже ефективною. Це те місце, куди обов'язково вартує їхати, маючи вже готовий продукт.

Illustration

Співзасновник компанії EdPro Андрій Табачин

Слухали відгуки про наш продукт і записували контакти, багато контактів:) Люди готові купувати, продавати в своїх країнах, надавати послуги нашому проєкту. Жодного відгуку, що наш продукт не актуальний. Та й, думаю, всі погодяться, освіта — завжди на часі. Особливо в умовах швидкої зміни середовища, світової нестабільності, збільшення тривалості життя...
Передивившись багато стендів, точно можна сказати, що світові продукти рухаються у екологічному напрямку, всі девайси стають більш розумні, дуже красиві та автономні. Багато проєктів спрямовані на те, щоб зменшити навантаження на роботу людей.
Особливо мене вразили концепти вертоліт-таксі, безпілотні автомобілі відомих брендів (вони не лише екологічні, а ще й неймовірно красиві, наче з майбутнього), розумні будинки, телевізори, які можна зігнути, як газету, мініроботи, які можна самостійно програмувати...
Загалом, виставка показує у який напрямок вартує рухатись, які очікування будуть у майбутньому в споживачів.

Illustration

Співзасновниця компанії EdPro Наталія Табачин

Illustration

Співзасновник компанії EdPro Юрій Табачин

Якщо ти в бізнесі технологій та інновацій, то CES — це те місце, яке обов'язково потрібно відвідати як учасникові й просто подивись на інших. Тут раз на рік концертуються всі хайтеки світу і є можливість зрозуміти, куди будуть рухатись технології у найближчі роки.Мене вразив тренд на роботизацію та витіснення ролі людини у повсякденних процесах. Футуристична картина майбутнього з мультика WALL-E вже не виглядає абсолютно нереальною. Наш продукт мав виключно позитивні реакції. На фоні масового захоплення дітей робототехнікою наше рішення в синергії фундаментальної фізики, ігрової форми й наочності процесів сприймалось як «те, що треба», щоб надихнути дітей на навчання.

В Україні набір EdPro Amperia уже в продажу! Детальний опис: https://amperia.edpro.ua/
Будемо раді розповісти більше, а також врахувати побажання та потреби вашої школи для корисної та плідної співпраці!
Наші контакти: +38(032)2492029 / au.orpde%40ofni або au.orpde%40yub