Цифрові уроки: минуле, теперішнє, майбутнє 

Підбірка уроків про минуле, теперішнє й майбутнє.

Сьогоднішня підбірка складається із Цифрових уроків про те, що проживало наше суспільство, перебуваючи під впливом тоталітарного режиму, про засоби й методи здійснення змін та впливу на своє сьогодення та про те, яким буде життя дітей через 50 років. Навчаємося, діємо, візуалізуємо майбутнє і робимо висновки з минулого досвіду.

ДЖОРДЖ ОРУЕЛЛ: 1984

Розпочнемо з уроку літератури. Тут йдеться про розгляд таких тем: Особиста автономія та ідентичність, Маніпулювання, Опір. Звісно, відштовхуємося від творчості письменника Джорджа Оруелла. Також у Цифровому уроці запропоновано гру зі створення ідеальної держави. На основі матеріалів можна провести детальний аналіз методів маніпуляції. Відкрити урок "Джордж Оруелл: 1984" для перегляду.

ПОКАЖІТЬ, ЩО ВИ МОЖЕТЕ ПРАЦЮВАТИ РАЗОМ

Зорганізованість та співпраця — запорука успіху. В Україні ми переконалися в цьому на глобальному рівні. Нехай ваш клас отримає натхнення та згуртується у спільноту, з якої починаються зміни довкола. Завдання для груп на кожен місяць. Відкрити урок "Покажіть, що ви можете працювати разом" для перегляду.

УЯВІТЬ, ЯКИМ БУДЕ ЖИТТЯ ДІТЕЙ ЧЕРЕЗ 50 РОКІВ 

Урок для обговорення того, як вплинуть на наше майбутнє зміни, які відбуваються вже сьогодні в природі, екології, економіці та технологічні зміни. Які рішення варто шукати зараз? Також запропоновані завдання для конструювання шкільного життя у майбутньому.Відкрити урок "Уявіть, яким буде життя дітей через 50 років" для перегляду.

З малюнків можна почерпнути ідеї для обговорень з дітьми на уроках. А для перегляду Цифрових уроків на сайті ua.mozaweb.com необхідний код активації програми mozaBook Mozaik Student Plus. Цей код призначений для одного облікового запису користувача. Учні отримають доступ до всього цифрового вмісту системи, зможуть брати участь у Класній роботі та виконувати домашні завдання на комп'ютерах Windows та мобільних пристроях Android/iOS. Для вчителя цей активаційний код буде корисним під час дистанційного навчання (поширення екрана через системи Zoom, Google Meet чи подібних) та для підготовки власних зошитів і презентацій уроків.Відеоінструкція щодо активації: https://youtu.be/MqNNG_BEo7MОнлайн можна придбати коди активації mozaBook та Mozaik одним платежем або у розтермінування.