Цифровий урок “Українське військо дохристиянських часів” у mozaBook

Команда EdPro продовжує створювати Цифрові уроки та наповнювати навчальну платформу Mozaik Education матеріалами, які допоможуть поглянути на різні явища чи матеріальну спадщину України в різні періоди історичного розвитку. Сьодні ділимося уроком про українське військо дохристиянських часів. На сайті Мозавебу ви можете відкрити Цифровий урок “Українське військо дохристиянських часів” за посиланням при наявності коду активації mozaBook.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, Українське військо, Цифровий урок

Про що дізнаєтеся з уроку?

● Чи були війни за часів Трипільської культури?● Яким був вплив географічного положення наших земель на розвиток військового мистецтва?

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, Українське військо

Що було причиною війн з давніх-давен на території наших земель? Адже саме на теренах нашої держави зустрічалось два світи, а пізніше і дві цивілізації — Заходу та Сходу. Які племена та народи проживали на території сучасної України та як розвивалося військове уміння цих жителів?

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, Українське військо

Інтерактивні завдання допоможуть перевірити, що вдалося запам'ятати, а що можна нагадати знову.

Illustration

Як воювали скіфи та сармати? Коли на ці території прийшли слов'яни — засновники Русі та предки сучасних українців? Про це й більше ви дізнаєтеся з уроку про українське військо. Очікуйте на нові уроки та пишіть нам, на які теми вам потрібно більше уроків?