Домашнє завдання на літо

Бджоли, трави та наші емоції у 3 Цифрових уроках 

Літо минає. Зі свого боку можемо додати цікавих завдань нашим читачам і друзям спільноти. Користувачі освітньої системи Mozaik можуть відкрити Цифрові уроки у навчальній програмі Мозабук або на сайті: ua.mozaweb.com Читачі блогу також мають можливість дізнатися про частину завдань з уроків. Те, що згодиться кожному, це знання про довкілля та свій внутрішній світ. Тому досліджуємо наше життя та користуймося новими знаннями на благо.

Вчуся вдома: Трави та лікарські рослини Урок про спеції та трави, які будуть корисними у повсякденному житті. Відкрити Цифровий урок "Вчуся вдома: Трави та лікарські рослини" на сайті Мозавебу можна за цим посиланням (тиць сюди). Необхідний код активації навчальної програми Мозабук.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

На цьому уроці досліджують такі питання:● Як лікують деякі рослини?● Які частини рослини мають лікарські властивості?● Які та для чого ми використовуємо кулінарні трави та спеції?

Чи знаєте ви себе?  Урок допомагає краще пізнати себе та свої емоції. Відкрити Цифровий урок "Чи знаєте ви себе?" на сайті Мозавебу можна за цим посиланням (тиць сюди). Необхідний код активації навчальної програми Мозабук.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

На цьому уроці досліджують такі питання:● Як ви себе почуваєте сьогодні?● Характеристики● Емоції

Вчуся вдома: Анатомія і життя бджіл Урок допомагає краще пізнати себе та свої емоції. Відкрити Цифровий урок "Вчуся вдома: Анатомія і життя бджіл" на сайті Мозавебу можна за цим посиланням (тиць сюди). Необхідний код активації навчальної програми Мозабук.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів

На цьому уроці досліджують такі питання:● Як живуть бджоли?● Яка будова тіла бджоли?● Чому бджоли такі корисні? Яку благотворну дію справляє споживання меду?

Для перегляду Цифрових уроків на сайті ua.mozaweb.com та різних екстра у необмеженій кількості необхідний код активації програми mozaBook Mozaik Student Plus. Цей код призначений для одного облікового запису користувача. Учні отримають доступ до всього цифрового вмісту системи, зможуть брати участь у Класній роботі та виконувати домашні завдання на комп'ютерах Windows та мобільних пристроях Android/iOS. Для вчителя цей активаційний код буде корисним під час дистанційного навчання (поширення екрана через системи Zoom, Google Meet чи подібних) та для підготовки власних зошитів і презентацій уроків.
Відеоінструкція щодо активації тут.
Онлайн можна придбати коди активації mozaBook та Mozaik одним платежем або у розтермінування.