EdPro Amperia на Виставці Експо-2020

Наймасштабніша за всю історію Експо всесвітня виставка триватиме до кінця березня 2022 року.

Наша компанія з гордістю долучається до представлення світовій спільноті потенціалу України у сфері іноваційних освітніх продуктів. Протягом кількох місяців відвідувачі виставки зможуть ознайомитися з набором EdPro Amperia — спостерігати за записом відеоексперименту на екрані та одночасно бачити дослід у режимі реального часу зі складених компонентів набору. Масштабність виставки вражає, а павільйон України — це мікс культурного й технологічного наповнення, з яким радимо ознайомитися й вам. Адже саме так нас побачить світ на одній із найбільш масштабних світових подій.

Illustration

Співзасновники компанії EdPro Андрій та Наталя Табачини на стенді EdPro Amperia на Всесвітній виставці Експо-2020

Уже 170 років Всесвітні виставки Експо є платформою для інновацій. Тут виробники представляли нові винаходи, що дозволяло передбачати тенденції на майбутнє. Експо завжди ставали подіями світового масштабу та викликали ефект не менший, ніж Олімпійські Ігри. Це насамперед іміджеві заходи, спрямовані на створення позитивного враження про країну, а не окремих виробників.Виставки проводяться кожні 5 років за ініціативи Міжнародного бюро виставок, заснованого у 1925 році. І увесь цей час йде триває підготовка до проведення події, адже з нуля будують кількаповерхові павільйони й оснащують їх, працюючи величезною командою.Експо 2020 організували у м. Дубай. Через Covid-19 проведення змістилося на рік. Чому саме тут відбувається виставка? ОАЕ перемогли на голосуванні у 2013 році. Еміратська сторона позиціонує захід як найбільш масштабний та коштовний за 100 років історії Експо. Площа виставкового майданчика — 438 Га (для порівняння Всесвітня виставка Мілан 2015 рік – 110 Га), 6 місяців роботи, 190 країн-учасниць, витрати ОАЕ до пандемії Covid-19 становили більш ніж 44 млрд доларів США.


Я вражена масштабом цієї події. За декілька днів, що була присутня на виставці, відвідала лише маленьку частинку з того, що можна побачити й зрозуміти про різні країни. Всі учасники підійшли надзвичайно креативно до розроблення свого павільйону та до представлення надбань своєї країни.Україна представила цікаві та різноманітні проєкти, які характеризують нашу державу не лише як виробника сировини, а як країну з потужними інноваційними проєктами.Наш набір Amperia — єдиний освітній проєкт серед інших представлених в українському павільйоні. Безмежно пишаюсь нашою командою, яка розробляє такий потужний інноваційний продукт. Було багато зацікавлених, хороші відгуки й бажання використовувати набір для навчання дітей у школах своїх країнах. Це надзвичайно нас мотивує. Ми розуміємо, що виставка буде тривати ще пів року і сподіваємося знайти нових партнерів з різних країн світу. Щоб Amperia була основним набором, який використовують на уроках STEAM та для вивчення електрики та магнетизму у будь-якій частині світу.

Illustration

Співзасновниця компанії EdPro Наталія Табачин

Тут в одному місці зібрано унікальні “музеї” зі 150 країн. Кожна з країн-учасниць хотіла якось виділитися, розказати про себе, свої звичаї, кухню. Такої концентрації не можливо побачити в жодному іншому місці, тут зручно поспілкуватися вживу з людьми з різних куточків світу. Це дуже круто! Видно, що дуже багато грошей інвестували в цей захід. Мені здається, що є стенди, наприклад, від Саудівської Аравії, вартістю 100-200 млн доларів. У нас навіть одного такого музею немає, а в Дубаї їх зараз на виставці — 150. Як таке пропусти? :) Можна з дітьми їхати. Їм буде дуже цікаво. Є багато стендів, присвячених конкретній темі. Стенди з екології, до речі в Німеччини, ця тема дуже потужно представлена. Соціальні теми також висвітлені, є цілі стенди про жінок у різних суспільствах. У павільйоні ООН дуже потужно і концентровано представлена тема води. 

Illustration

Співзасновник компанії EdPro Андрій Табачин

Якщо говорити про набір EdPro Amperia, то за пів року через наш стенд пройдуть сотні тисяч людей з різних країн, вони дізнаються про українську розробку. Хтось поділиться враженнями, хтось про це розповість представникам у своїй країні. Жодна інша виставка не дасть такої прохідності.
До речі, реагують приблизно однаково: дорослі — в нас не було такого, як я вчився. А діти одразу пробують натискати на екран, на якому відео йде, для них вже само собою, що це має бути сенсорна поверхня.
Ми бачимо, що для усіх країн це актуально і потрібно, жодного негативного відгуку не було. І ще цікаво було дивитися, що діти одразу більше зацікавлювалися набором Amperia. Кругом різна техніка, вироби, а тут — кольорові кубики, лампочки, можна на iPad кнопку натиснути. Діти одразу ж підходять, пробують, дивляться на експеримент, який відбувається під склом. Дорослі в основному більше розпитують про розробку і можливості набору.

Якщо хтось збирається відвідати місто Дубай, то до кінця березня наступного року ви зможете потрапити на виставку й побачити все на власні очі.

Illustration

Стенд EdPro Amperia на Всесвітній виставці Експо-2020

На завершення кілька слів про діяльність нашої компанії — що вдалося створити команді.Компанія EdPro.ua — український виробник обладнання для освіти, зокрема інтерактивних панелей, набору для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах Amperia EdPro, дистриб’ютор 3D-принтерів Snapmaker та програмного забезпечення mozaBook, видавець інтерактивних книг та методичних посібників.EdPro — щасливі люди, команда професіоналів. З нами — надійно!Ми працюємо з учителями та сектором освіти протягом 5 років, нашими освітніми рішеннями користуються у кожній області України, навчання від EdPro пройшли десятки тисяч українських учителів. І зараз пілотні школи, які впроваджують НУШ в 5-х класах отримують потужну підтримку від наших тренерів.
● Інтерактивна панель EdPro TouchПрилад, що поєднує в собі функціонал проєктора, маркерної дошки, комп'ютера, планшета та телевізора в надміцному протиударному корпусі. Це найкращий помічник учителя для візуалізації інформації на заняттях.У 1000+ класах вчителі використовують на уроках, найефективніше у поєднанні з навчальною програмою mozaBook.
● EdPro Amperia — набір для проведення 100% лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах.За рік уже 50+ шкіл користуються на уроках фізики. Також активно працюємо з партнерами на інших ринках.
● Термальний сканер EdProІсторія створення приладу та його можливості на блозі EdPro. Користуються для безконтактного вимірювання температури у різних закладах: освітніх, медичних, коворкінгах.
● 3D-принтер Snapmaker — обов'язковий пристрій в сучасному STEM-класі. Один пристрій - безліч можливостей.Три в одному:3D-принтерВипалювач лазеромCNC станок
● MozaBook — ексклюзивна освітня платформаНавчання за цифровими підручниками з інтерактивними 3D-моделями, освітніми відео та цікавими завданнями. У комплекті — електронні підручники для усіх класів.Інтерактивний програмний комплекс mozaBook отримав гриф "cхвалено для використання у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладах" згідно з чинним законодавством України.