EdPro вітає учителів-учасників Global Teacher Prize Ukraine 2023

Восьмий рік компанія EdPro підтримує учасників найпрестижнішої премії у світі для вчителів.

Зустріч з учительською спільнотою у Києві цьогоріч відбулася особливо емоційно. Кожен з учасників поділився найкращими словами вдячності й підтримки організаторам та колегам. Восьмий рік компанія EdPro підтримує учасників премії та ділиться радістю відкриття програми Мозабук для дослідження разом з учнями на уроках. 
“Ми щасливі зустрічам з учителями, з друзями з “Освіторії” та тому, що рейтинг популярності професії учителів зростає як в Україні, так і у світі. Від EdPro ми підтримуємо та кожного року зустрічаємося з переможцями премії”, — зазначила Наталія Табачин, співзасновниця компанії Едпро.

Ковчег, Едпро, Україна, Мозавеб, Мозабук

Національна премія Global Teacher Prize Ukraine 2023 відзначила вчителів-новаторів в особі Максима Гвоздецького із Запоріжжя. Він викладає фізику в Запорізькій гімназії № 11. Компанія EdPro надає набір для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах EdPro Amperia. 
Global Teacher Prize Ukraine 2023 відзначила молодих учителів, зокрема Петра Сітека зі Львова. Раді також долучитися приємною та потрібною у роботі вчителя технікою та навчальною програмою Мозабук. 
Global Teacher Prize Ukraine 2023 відзначила вчителя-незламність. Однією з них стала Лариса Фесенко із села Лісна Стінка Куп’янського району Харківської області. І саме пані Лариса сьогодні під час спілкування поділилася словами якнайбільшої віри у перемогу України, адже саме це допомогло їй у найскладніший період та саме ця віра дозволила протриматися у полоні. Тому пані Лариса просить кожного бути стійким та непохитним.  
Global Teacher Prize Ukraine 2023 вперше відзначила вчителя дошкілля. Однією з них стала Вікторія Душина з Харкова. Пані Вікторія дякує усім, хто підтримує спільноту вчителів та таких яскравих ініціатив. 

Illustration

На фото Петро Сітек, Максим Гвоздецький, Зоя Литвин, Вікторія Душина, Лариса Фесенко

Також Global Teacher Prize Ukraine 2023 відзначила педагога в категорії «Вибір серцем» логопеда дитсадка № 103 та шпиталю в Миколаєві Катерину Якушевську. Пані Катерина зазначила, що подарунок від EdPro буде дуже корисним як для неї, так і для її власних дітей-школярів, які навчаються вдома з телефонів. 

Illustration

Ми будемо раді розпитатися згодом, як відбуваються заняття неймовірних українських педагогів із навчальним забезпеченням Мозабук, адже це дуже подобається дітям. То ж нехай українські освітяни та учні відчувають свою важливість. А для читачів підготуємо ще чимало цікавих публікацій. 

Illustration