Коди активації програми mozaBook з вересня 2022

Інформація про види кодів активації, бонуси, знижки й варіанти, як отримати коди активації безоплатно.

З 15 вересня повний доступ до матеріалів системи Mozaik буде лише через активаційні коди. Розглянемо, які варіанти використання програми mozaBook та сайту mozaWeb. Зокрема, усі хто пройшов хоча б один освітніх курсів EdPro Education, може взяти участь у конкурсі "Онлайн-урок з mozaBook 2022" та виграти один із 30 призів, якими є коди активації: mozaBook CLASSROOM Plus, Mozaik STUDENT Plus та mozaBook SCHOOL-LAB Plus. До 31 грудня 2022 року залишається безоплатним доступ до електронних підручників та посібників EdPro у mozaBook та на сайті mozaWeb. Це означає, що всі матеріали в цих електронних підручниках та посібниках можна використовувати необмежено на власних уроках. Нагадаймо, що компанія EdPro самостійно підібрала матеріали з системи під певні програми МОН та сформувала з них 64 посібники для вчителів різних предметів на кожен урок програми. Методичні матеріали НУШ 1-5 класиМетодичні рекомендації 6-11 класиПідручники та посібники

Особливості наповнення кожного з активаційних кодів

Активаційний код Mozaik STUDENT Plus призначений для облікового запису, тобто його можна використовувати як з програмою mozaBook, так і на сайті mozaWeb. Код надає доступ до всіх навчальних матеріалів системи Mozaik без обмежень. Його зручно використовувати для дистанційної освіти, поєднуючи mozaBook із Zoom чи Google Meet (стаття про різні варіанти відкривання mozaBook). Для учнівських облікових записів відкрита можливість участі у Класній роботі на планшетах з ОС Android або іOS, та виконання домашніх завдань надісланих вчителем.

Illustration

Хоч не має обмеження у використанні цього коду на будь-якому підтримуваному пристрої з програмою mozaBook, проте він не буде працювати на екранах більших ніж 30 '' чи проєкторах.До кінця серпня 2022 року діє знижка - 5% на будь-яку кількість активаційних кодів до 10 шт.Постійна знижка при замовленні 10+ підписок для однієї школи -35% (ціна 852.80 грн за одну ліцензію*).

Активаційний код mozaBook CLASSROOM Plus активує пристрій, та рекомендовано вчителям і школам для демонстрації матеріалів на великих екранах, інтерактивних панелях чи розумних дошках. Звичайно, що його можна використовувати й на персональних комп'ютерах вчителя для підготовки до уроків чи дистанційної освіти. Він працює на моніторах великих діагоналей та підходить для демонстрації на проєкторі. Особливістю цього типу активації є необмежена кількість облікових записів, в котрі можна увійти в програмі mozaBook. Саме за допомогою цього коду учнівським обліковим записам можна надати статус вчителя, та з цим статусом створювати класи, доєднувати до цих класів учнів та працювати в режимах Класна робота й Домашні завдання. 

Активаційний код mozaBook SCHOOL-LAB Plus — версія коду активації для використання в школі учнями на шкільних комп'ютерах або вчителями для підготовки до уроків на ноутбуках з операційною системою Windows. Можна активувати тільки один раз, та він прив'язується до конкретного комп’ютера, на якому можна працювати під різними обліковими записами. Не працює з підключеним проєктором або на моніторах великої діагоналі.

Відео з майстерки про коди активації.

19 серпня тренери EdPro провели майстерку, де розповіли про коди активації та умови участі в конкурсі уроків в mozaBook з можливістю отримати безоплатно код активації, за допомогою якого можна працювати з програмою до кінця 2023 року.

Звертайтеся за консультаціями за контактами: (032)249 2029 / (050)317 2029 / au.orpde%40troppus Відповімо на усі ваші запитання 🤗