Лютий Вебінар з mozaBook та mozaWeb!

617 Сертифікатів, 18 510 год. підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Перший в цьому році Вебінар "Робота з mozaBook та mozaWeb" завершився. У лютому наш тренер за кілька тижнів навчання перевірив 9210 домашніх завдань і точно випив на десяток горнят кави більше :) Адже попит на безкоштовний Вебінар від EdPro — онлайн-навчання від азів до професійного рівня користування — постійно зростає. Станом на 28.02.2020 навчання пройшли понад 8120 вчителів, Сертифікати отримали майже 3600 вчителів, з них 617 — Сертифікати нового зразка відповідно до Програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Що у нас тут було цікавого? Найбільше на навчанні було учителів з Львівщини, Київщини, Житомирщини, Кіровоградщини, Одещини та Хмельниччини. Найчисельніша група: від 40 до 50 років, за ними група від 30 до 40, а на третій позиції 50+ І це дуже круто, що наші педагоги, до речі, 90% учасників з державних закладів, більше четвертини — з сільської місцевості, активно розвиваються і готові працювати на високопрофесійному рівні. Користуються програмою mozaBook учителі на різних пристроях.




  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image

Звідки скільки зацікавлення до ПЗ у наших педагогів? У програмі налічується більше 150 українських електронних підручників, 1300 3D-презентацій, 5300 відео, 118 інструментів та ігор, що актуальні для усіх предметів шкільної програми. Це навчальне ПЗ постійно доповнюється новими розробками та матеріалами для вчителів. Зокрема зараз є Методичні рекомендації з природознавства, біології та хімії, що відповідають програмі МОН України. Активних користувачів mozaBook в Україні — понад 5 000.Також хто ще не знає, у придбаній у нас або у наших партнерів програмі mozaBook, безкоштовний доступ до 150+ українських підручників та посібників.
Більше про mozaBook: https://edpro.ua/mozaikЗавантажити програму mozaBook: https://ua.mozaweb.com/mozabook.php?cmd=downloadБезкоштовний Вебінар з mozaBook для учителів: https://edpro.ua/webinarsНагадаємо, що у 2020-му за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників "Робота з mozaBook та mozaWeb" послуга підвищення кваліфікації педагогічних працівників надається за індивідуально-дистанційною та груповою очно-дистанційною формами навчання.
Ця програма розроблена ТзОВ "Едпро Дистрибюшн" на основі сучасної державної освітньої політики та стратегії реформування освітнього процесу, зокрема Закону України "Про освіту", Концепції Нової української школи, Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. № 1133), типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладами післядипломної педагогічної освіти.Переглянути освітню програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників "Робота з mozaBook та mozaWeb" можна за посиланням.