Новий цифровий урок від EdPro про Основи кібербезпеки

З цього уроку ви дізнаєтеся про основи кібербезпеки, а саме про те, яких найпростіших правил треба дотримуватись під час роботи з різноманітними програмами.

З уроку "Основи кібербезпеки" ви дізнаєтеся про основи кібербезпеки, а саме про те, яких найпростіших правил треба дотримуватись під час роботи з різноманітними програмами, зокрема з браузерами та месенджерами. Відкрити урок на сайті ua.mozaweb.com за посиланням. Створено урок створено на основі матеріалів Кібербезпеки.

Комікс  enWAR-mental

Цей урок присвячено актуальним питанням та пошуку відповідей на них:  ● Як захиститись від шкідливих програм?● Чи надійні ваші паролі?● А які паролі надійні?● Як безпечно завантажувати й використовувати застосунки та файли?● Як захистити дані в соцмережах?● Як безпечно зберігати дані?

Кіберзлочинці постійно вигадують нові способи для обману користувачів через шкідливі застосунки та програми. Завантажити безплатний фільм, гру чи музику – завжди ризик інфікування шкідливим програмним забезпеченням. А мета зловмисників – отримати доступ до вашої особистої інформації.Надійний пароль має бути достатньо легким для вас, щоб його запам’ятати, але складним для інших, щоб ніхто не міг його вгадати чи підібрати. Для створення надійного пароля можна скористатися сервісом на сайті кіберполіції України.Приватну інформацію, особливо під час воєнного стану, може використати ворог проти військових та цивільних українців. Важливо, щоб ваші персональні акаунти в соціальних мережах залишалися в безпеці. 

Для перегляду Цифрових уроків на сайті ua.mozaweb.com необхідно зареєструватися та мати код активації програми MozaBook.