Освітні курси EdPro продовжено до кінця березня

Реєстрація відкрита на сторінці кожного окремого курсу. Відгуки учасників навчання — у публікації.

На прохання наших освітян продовжуємо навчання на Освітніх курсах EdPro до кінця першого місяця весни. Реєстрація відкрита на сторінці кожного окремого курсу, які можна переглянути й обрати у закладці “Навчання вчителів” на сайті edpro. Умови проходження курсів незмінні: реєструєтеся, отримуєте лист із підтвердженням, проходите лекції та надсилаєте домашні завдання у зручний для вас час. 

Illustration

Куратор напрямку цифрової трансформації освітніх закладів через впровадження сучасного шкільного приладдя від компанії EdPro та програмного забезпечення mozaBook, тренер освітніх проєктів компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert Дмитро Галько

Illustration

Про що розповідають учасники навчання від компанії EdPro? Ділимося кількома відгуками.

Illustration

Михайло ПіддубнийДиректор Барського ліцею №3 (Вінницька область)

"Оскільки ми отримали до ліцею інтерактивні панелі з ПЗ mozaBook, я здобув навички формування якісного та насиченого матеріалу для уроків на модулі “Основи роботи з mozaBook та mozaWeb”. Будемо повною мірою використовувати на уроках ПЗ mozaBook. Щиро дякуємо за якісне навчання. До зустрічі в новому році!" — написав Михайло Піддубний

Навчання на Освітніх курсах компанії EdPro запропонувала пройти дирекція нашої школи. Завдяки проходженню модуля "Основи роботи з mozaBook та mozaWeb" я одержав навички роботи у програмі mozaBook, навчився створювати зошит для уроку, ознайомився з можливостями, змістом, використання цифрових підручників програми mozaBook та різноманітного навчального наповнення — навчальні 3D, відео, Цифрові уроки, інструменти та ігри. Дякую за навчання. Від себе організаторам та учасникам навчання хочу побажати мирного неба, нехай все вдається! Якщо буде можливість доступу до програми, то буду використовувати при підготовці до уроків.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, фізика, посібник для вчителів, навчання, фізика для дітей, досліди з фізики, відеоексперименти, відео з фізики

Юрій Матвіюк
Учитель математики Опорного ліцею с. Зимне

Учитель історії та географії Надія Бедікян поділилася відгуком: “Мене вразили путівники з історії та географії, 3D моделі, підручники з предметів, галереї, тести. Подобається використання підручників під час онлайн-занять в синхронному режимі з можливістю збільшити фрагменти, збагатити підручник різними екстра. Додатково буду викладати географію, треба було пройти курс для вчителів географії. Навчання від компанії EdPro обирала і раніше, тому що люблю використовувати Mozabook на уроках. І тут є творче завдання — створити зошит уроку, який мені знадобиться при викладанні географії.”

Директор Іллінецького ліцею №2 Вінницької області Людмила Виноградова написала: "Навчальний заклад отримав обладнання та ліцензії від компанії. Здобула навички роботи з платформою, навчилася створювати зошити з уроками, що містять 3D-сцени, відео. Дякую. Дмитру за оперативне реагування, що завжди на зв'язку. Планую застосовувати демонстрацію уроків, складання уроків, використання контенту платформи."

Illustration

Студентка педагогічного коледжу Анастасія Бернацька

"Про навчання від компанії EdPro дізналася в Коломийському педагогічному фаховому коледжі. Під час навчання з програмою mozaBook відкрила для себе безліч корисної інформації. Щира подяка, компанії EdPro та спікерам, за можливість отримати знання. Ви дуже креативні! Натхнення вам і процвітання. Усі здобуті теоретичні знання та практичні навички під час проходження навчання планую застосовувати."

Нагадуємо, що ви можете обрати будь-які з переліку Освітніх курсів компанії EdPro та пройти їх у зручному для вас темпі до кінця березня.