Підбірка ігор в Мозабук до Дня захисту дітей




Прокачайте свою внутрішню дитину з Квестами на щодень :)

Які навчальні ігри можна знайти в освітній програмі mozaBook для дітей та історію з впровадження Міжнародного дня захисту дітей розповідаємо у цій публікації. З цим різноманіттям завдань можна навчатися з дітьми протягом цілого року, адже літо — час активних ігор!
Першого червня у 1950 році понад пів сотні країн відзначили вперше Міжнародний день захисту дітей. Це був час після війни, збереження здоров’я та добробуту дітей потребувало значних зусиль. Свято заснували в листопаді 1949 року в Парижі під час засідання Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Через десять років ухвалили Декларацію прав дитини відповідно до Женевської декларації про права дітей. Тоді затвердили рівні права дітей у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку.  З 1998 року Міжнародний день захисту дітей відзначають в Україні. Прапор свята зеленого кольору, це про гармонію, спокій і зростання. У центрі — знак Землі з фігурками людей різних кольорів: червона, жовта, синя, біла і чорна, що символізують рівність, різноманітність і терпимість.

Підбірка ігор для дітей різного віку у навчальній програмі mozaBook та на освітньому порталі mozaWeb допоможе не лише вчителям на уроках зацікавлювати дітей. У нас є коди активації для користування учнями. Можна влітку вправлятися на ігрових майданчиках математики, логіки, цікавих завдань у будь-якому віці. Хто з дітьми не вивчав нової мови чи ще чогось цікавого? А у системі Mozaik можна розійтися на повну.

ігри в Мозабук

Вікторини для Дошкілля

Пазли, кольорові й цікаві завдання про побутові речі, тваринок, побудова зв'язків та різних понять.

Ігри для молодшої школи

Навчатися рахувати, освоюватися із поняттями різних величин, літер, слів, розрізняти напрямки з іграми в програмі Мозабук та на сайті Мозавебу дуже зручно, учні молодшої школи можуть самостійно проходити завдання за комп'ютером або разом із кимось старшим поряд.

Ігрові завдання для середньої школи

Дуже широкий пласт ігрових можливостей у вікторинах та інструментах, які допоможуть дітям тримати у тонусі здобуті в школі навички. Різні рівні складності дозволяють поступово нарощувати об'єми завдань, а отримані бали дозволяють насолодитися своїми здобутками.

Завдання для старшої школи

Тут найкраще підійдуть щоденні квести, найскладніші рівні ігор та вікторин, а також можна обрати у навчальних інструментах завдання з різних дисциплін та прокачуватися у тому, що плануєш вивчати у виші, з чим хочеться працювати в майбутньому.

Активаційний код Mozaik Student Plus на 1 рік часу українською мовою є найпопулярнішим серед користувачів освітнього порталу mozaWeb, різноманітних ігор у доступі у зручний час. А проводити час цікаво й з користю — те, про що мріє кожен. А ще влітку все ж потрібно тренувати мозок, аби навчання було в радість цілий рік. Також можна запропонувати таку навчальну підтримку дітям чи освітнім центрам. Із запитаннями сміливо звертайтеся у службу підтримки EdPro — (032)249 2029 / (050)317 2029 / au.orpde%40troppusНагадуємо, що компанія EdPro долучається до підтримки освітянської спільноти в умовах війни. Зокрема, ми готові надавати знижки на нашу продукцію освітнім закладам, які відновлюються після пошкоджень, й потребують обладнання у різні класи або школами, які постраждали внаслідок війни, та налагоджують дистанційний формат навчання і потребують відповідного програмного забезпечення (mozaBook).