НАШІ ПРОДУКТИ

Ресурси компанії EdPro для навчання у школах та онлайн

Підбірка навчальних матеріалів для дітей і вчителів.

До кінця навчального року весь вміст програми mozaBook — у вільному доступі. Також відеоексперименти та лабораторні з фізики від команди EdPro можна переглядати на нашому ютуб-каналі. Кожен, хто має змогу користуватися інтернетом, може навчатися за допомогою українських напрацювань, а ця підбірка допоможе швидше зорієнтуватися у різноманітті матеріалу. Дітям в Україні та усім, що втекли від війни у різні країни світу, важливо знати, що нас підтримують і надають можливість навчатися рідною мовою, де б ти не був. І вибір української мови завжди починався з великої любові до свого роду, країни, культури, освіти. Все більше сфер впевнено наповнюються українським контентом з українським вмістом. Погляньте, скільки створено тільки однією компанією. І користуйтеся, навчайтеся. Україні та світові потрібні освічені, розумні, мислячі та відважні люди. 

Експерименти та лаби для фізики 

Більше пів сотні експериментів та понад 15 лабораторних з фізики. Оскільки за допомогою набору EdPro Amperia можна провести десятки різних експериментів, які стосуються не лише шкільної програми з Електрики та Магнетизму й охоплюють набагато більше тем, то відео стануть в пригоді кожному школяреві чи учителю фізики. Адже поглянути на експеримент — то вже майже як провести його самотужки.

Підручники, книги, уроки, 3D, методичні посібники та решта у програмі mozaBook 

Якщо ви ще не зареєструвалися на сайті mozaWeb та не є користувачем mozaBook, то варто поглянути на матеріал з відеоінструкцією від тренера. Після реєстрації на сайті ua.mozaweb.com освітяни, діти та батьки можуть відкривати навчальні 3D, Цифрові уроки, зображення, відео. Це матеріали на сайті, у програмі mozaBook на ОС Windows чи в мобільних додатках на Android.

Методичні посібники для учнів та вчителів 

Illustration
Illustration

Спочатку команда EdPro створювала методичні посібники для вчителів. Загалом, у нас є майже 3 десятки посібників з предметів для середніх та старших класів та понад 2 десятки посібників для вчителів НУШ.У березні ми презентували довідник з методичними матеріалами для самостійного навчання (1-11 класи), що підійде для батьків та дітей. 

Illustration
Illustration

Путівник програмою та календар пам'ятних дат “Mozabook на щодень” можна вважати універсальним, бо згодиться учителям та кожному, хто бажає дізнатися цікаві факти. 
Антологія “Фотолітопис сучасної української державності” — як для викладачів історії, так і для домашнього перегляду. 

Електронні підручники та смартбуки

Illustration
Illustration

Понад 2 сотні електронних підручників від різних українських видавництв з різних предметів для усіх класів шкільної програми та смартбуки від Mozaik англійською мовою. 

Інтерактивні книги  

Illustration
Illustration

Інтерактивні книги, які опублікувала команда EdPro спільно з командами Nravo Kids, “MakerSpace Lviv” та безпосередньо Анною Косарєвою, з командою “Ковчег “Україна” та безпосередньо Яриною Винницькою. Малюнки, інтерактивні завдання, цікаві теми — те, що подобається дітям.  

Цифрові уроки  

Illustration
Illustration

Майже 470 уроків з різних предметів, які є одночасно готовими дослідженнями та відправною точкою для власних проєктів, STEAM Та STEM-дослідів. До речі, Вікторія Косик проводить щочетверга заняття для 5-9 класів “Цікаве навчання” на основі Цифрових уроків: (07.04.2022, 14.04.2022, 21.04.202228.04.2022) о 14:00

1300+ 3D-презентацій, які містять понад 5000 3D-моделей  

Illustration
Illustration

Одні з найбільш видовищних та улюблених серед школярів матеріалів. Тут вам і прогулянки античними містами, і мікропроцеси у людському тілі чи макроявища на нашій планеті. Географія, біологія та фізика заграють яскравими фарбами і точно зацікавлять глядача. Можливо, хтось із батьків разом з дітьми досліджуватиме шкільні теми. 

Ігри, інструменти 

Illustration
Illustration

Більше сотні ігор для закріплення різних навичок та інструменти для створення навчальних матеріалів. Видається, що діти можуть обирати ігри, а учителям можна й зручно користуватися усім вмістом) 

Відео, зображення

Illustration
Illustration

Більше сотні ігор для закріплення різних навичок та інструменти для створення навчальних матеріалів. Видається, що діти можуть обирати ігри, а учителям можна й зручно користуватися усім вмістом) 

Записи онлайн-майстерок та Вебінар для учителів 

Illustration
Illustration

Тренери EdPro провели кілька онлайн-майстерок, що можуть бути цінним матеріалом для учителів. Також відновлюємо наш регулярний Вебінар й нові курси для педагогів. Команда EdPro розробила як загальні, так і спеціалізовані програми, що стануть корисними будь-якому педагогові.

Команда EdPro продовжує створювати для вас освітню підтримку, ви зможете звертатися за консультаціями онлайн, пишіть нам на Фейсбук-сторінку або на електронну пошту: au.orpde%40ofni