Ресурси в mozaWeb за уроками «Всеукраїнської школи онлайн» 

Англійська мова, біологія, географія, хімія, фізика, математика та історія для усіх класів.

Опублікований розклад уроків на YouTube-каналі МОН та теми занять на третій тиждень онлайн-навчання для школярів 5-11-х класів. Щодня для учнів транслюють відеоуроки на українських телеканалах та викладають на ютубі. Ми підібрали тематичні матеріали для уроків за програмою «Всеукраїнської школи онлайн», які можна відкрити в програмі mozaBook або на порталі: https://ua.mozaweb.com. Для відкриття ресурсу потрібно створити акаунт та активувати його. Як це зробити, гарно описано в нашій статті на блозі "Кожному вчителю багатомовний mozaBook, а всім учням — mozaWeb".● Матеріали для уроків з історії України та всесвітньої історії для 5-11 класів тут: посилання● Матеріали для уроків з хімії для 7-11 класів тут: посилання● Матеріали для уроків з фізики для 7-11 класів тут: посилання● Матеріали для уроків з математики для 5-6 класів та з алгебри і геометрії для 7-11 класів тут: посилання● Матеріали для уроків з географії для 6-11 класів: посилання● Матеріали для уроків з біології для 6-11 класів: посилання● Матеріали для уроків з англійської для 5-6 класів: посилання

Доступ до програми mozaBook та платформи mozaWeb відкритий до 1 липня! Багатомовна версія mozaBook — це багатюще різнопланове наповнення та навчальні інструменти майже трьома десятками мов. Також ми надаємо доступ до всіх підручників та посібників EdPro і методичних рекомендацій з біології, хімії та природознавства. Школярі зможуть самостійно вивчати інформацію з сайту mozaWeb, а ще отримувати від своїх учителів посилання на підготовані уроки із завданнями. Тому працюємо, навчаємося дистанційно і дбаємо про здоров'я близьких та усіх в нашій країні. А команда EdPro уже працює над створенням нових методичних рекомендацій з географії.

Також наша команда EdPro.ua нагадує про важливе правило 20-20-20 для усіх, хто зараз навчається та працює онлайн за комп'ютерами: кожні 20 хвилин на 20 секунд відходити від екрана на 20 кроків. Усім приємного навчання з mozaBook і mozaWeb!