НАШІ ПРОДУКТИ


Що нового в mozaBook у квітні?

Нові 3D-моделі, які нещодавно додали у програму, та ті, що з'являться найближчим часом.

Ви помітили, що у програмі mozaBook постійно додаються нові фото, відео, інструменти, 3D-моделі? Відтепер ми будемо інформувати саме про нові 3D на блозі у рубриці #Оновлення mozaBookmozaWeb. Відкривайте, переглядайте, використовуйте на уроках!
3 нового маємо 3D з біології та математики: Флора і фауна Пермського періоду, Ханойська вежа, Будова прокаріотичних і еукаріотичних клітин. Збагатили новими сценами 3D: Бактерії та Кровоносні судини. Гортайте галерею зображень і дивіться, які вони цікаві та гарні вийшли.

Заглянемо на хвильку, про що йдеться в нових матеріалах.Клімат останнього геологічного періоду Палеозою був теплішим і сухішим у порівнянні з Кам'яновугільним періодом або Карбоном. Внутрішня частина суперконтиненту Пангеї стала сухішою і характеризувалася багатьма пустельними районами. У зв'язку зі зміною клімату, раніше багата рослинність стала рідкісною, з'явилися нові види рослин і почали поширюватися рептилії подібні до ссавців.
Кінець пермського періоду ознаменувався пермсько-тріасовим, найбільшим, вимиранням (251 млн років тому). Після виверження супервулкана, викинуті в атмосферу гази викликали парниковий ефект, що призвело до глобального потепління. Температура зросла на 10° C, тому 96% морських видів і 70% наземних видів вимерли.

Illustration

Фото з 3D про флору та фауну Пермського періоду

Illustration

Фото з 3D про математичну головоломку Ханойська Вежа

Ханойська вежа — це математична головоломка, яку винайшов французький математик Едуард Люка у 1880-х роках. Її знають як Вежу Брахми або Вежу Люка.Головоломка Ханойська вежа складається з трьох стрижнів і дисків в порядку зростання розміру на одному зі стрижнів. Кількість стрижнів фіксована, але кількість дисків можна змінювати.Мета головоломки полягає в тому, щоб перемістити всю стопку дисків від першого стрижня до останнього, дотримуючись умови: за один раз можна перемістити лише один диск, при чому більший диск не можна класти поверх меншого.У решту 3D заходьте і дізнавайтеся нове й цікаве!

Із запланованих оновлень, які будуть доступні найближчим часом, такі 3D з фізики, технологій та мистецтва: Ефект Доплера, Безпілотні літальні апарати (БЛА), Як працює порохотяг?, Будинок Рітвельда Шредера (Утрехт, 1927), Альгамбра у 16 столітті (Іспанія).
Якщо ви помітили неточності чи помилки, зробіть скріншот чи фотографію екрану та повідомте нам або у службу підтримки поштою au.moc.orpde%40troppus або заповняйте на сайті форму: edpro.com.ua/support!