ОСВІТЯНСЬКІ КОНКУРСИ

Створюйте і перемагайте 

10 порад, як створити відеоурок на конкурс #SuperUrok 2019

Наш конкурс #SuperUrok 2019 стартував! Запрошуємо у цьогорічне дійство супервчителів та суперучнів, які зроблять свій #SuperUrok з програмою mozaBook та презентують відео на youtube-каналі. І вже 22 команди з різних куточків України звернулися за кодом активації програми mozaBook, бо інтерактивні дошки чи панелі у школі мають, а mozaBook — ні. А на конкурс же ж усім хочеться:) Реєструйтеся, якщо вам для участі не вистачає програми.Правила цьогоріч дещо змінилися, бо й конкурс з міського виріс до Всеукраїнського. Але окрім сторінки з правилами та умовами, у нас є чудове відео з основними порадами щодо відеоуроку.

Умови участі в конкурсі:
1. Зібрати команду: 5 учнів та вчитель.2. Взяти у батьків учнів письмовий дозвіл на відеозйомку дітей та розміщення відео в інтернеті.3. Детально ознайомитися з правилами участі в конкурсі та рекомендаціями, розподілити завдання у своїй команді.4. Вибрати тему уроку та разом з учнями придумати найкращий варіант презентації, використовуючи 3 різних інструменти програми mozaBook.5. Скористатися навчальним обладнанням: інтерактивна дошка чи панель, камера чи смартфон для запису відео.6. Зняти відео та зробити 10-хвилинний урок і залити його на youtube.7. До 15 квітня подати заявку на участь на сторінці конкурсу з посиланням на готовий відеоурок.8. Звертатися до організаторів конкурсу із запитаннями на електронну скриньку: au.moc.orpde%40koru
Школярі з команд-переможців отримають призи:● 1 місце - планшети● 2 місце - cмартфони● 3 місце - музичні колонкиКожен учитель у разі перемоги його команди отримує поїздку в місто Сегет (Угорщина) на навчання у компанію Mozaik Education. Всі витрати щодо проїзду та проживання бере на себе організатор конкурсу. На блозі EdPro можна почитати враження вчителів-переможців конкурсу #SuperUrok.
Ну що, ми вас надихнули? Чекаємо на ваші команди у реєстрації!