ОСВІТЯНСЬКІ КОНКУРСИ

Конкурс #SuperUrok2019: Нагородження переможців

Репортаж з події, рейтинг усіх закладів освіти та учителів-учасників конкурсу!

Ранок 21-го червня зібрав майже усіх фіналістів конкурсу #SuperUrok2019 у великій залі на FestRepublick. Команда "Вавилон" приїхала з міста Суми, а "SuperKids" та "Юні Ейнштени" — з міста Здолбунів. Львівські учасники заповнювали залу і разом з журі та гостями нашого міста розташовувалися перед сценою. "Нарешті! Ми більше місяця чекали!" — шепотілися у перших рядах школярі.

Illustration

Урочисту частину Наталя та Андрій Табачин розпочали з презентації про #SuperUrok2019 та подяки за активну участь вчителям, дітям і журі. Представники нашої цьогорічної спільноти журі, у кого літня відпустка не збіглася з подією, поділилися своїми враженнями з учасниками змагання. Андрій Москаленко та Зоряна Довганик, Ольга Доскочинська виявились найстійкішими, а Оленка Северенчук забезпечила чудові та комфортні умови на Фестивалі освіти усім учасникам нагородження.Несподіванка нашого свята — Школа Супергероїв отримала суперприз — інтерактивну панель EdPro для новоствореної школи у місті Житомир. Такі ініціативи, як створення шкіл при лікарнях, варті підтримки та розвитку! Приємно, що вчителі пораділи за своїх колег та дітей, які матимуть змогу здобувати освіту, перебуваючи на лікуванні.

Нагородження фіналістів було емоційним, радісним та з купою фото. Усі команди отримали сертифікати, статуетки та ліцензію mozaBook MULTILINGUAL на 1 рік. А переможці — свої довгоочікувані планшети, смартфони та колонки. Для тих, хто не мав можливості приїхати на свято, подарунки уже в дорозі. А наш фотограф Віталій зафіксував, як усі чекали на нагородження і як пройшло вручення призів!

НАГОРОДЖЕННЯ ФІНАЛІСТІВ

команда "Натуралісти":Жировецька Людмила Емерихівна, Басюк Анастасія, Богоніс Діана, Кальченко Вероніка, Попович Володимир, Хімчук Діана 10 місце — відеоурок "Гриби. Цікаві факти"

Illustration

команда "Вавилон":Сорока Інна Іванівна, Білан Дарина, Гладенко Марія, Сурган Андрій, Храмова Карина, Шевцов Назар9 місце — відеоурок "Епоха Відродження в Європі"

Illustration

команда "Сузір'я":Лисенко Олена Євгенівна, Коломієць Андрій, Трохименко Вікторія, Манастирний Назар, Пафік Анастасія, Грантовський Антон8 місце — відеоурок "Статистика"

Illustration

команда "Гриби":Каліченко Олег Павлович, Шатохін Михайло, Іванченко Катерина, Крилова Вероніка, Шклярук Поліна, Коваленко Любов7 місце — відеоурок "Вплив людини на Атмосферу"

Illustration

команда "Щасливі з 13":Попкова Світлана Володимирівна, Баландіна Поліна, Бєльський Станіслав, Глєбов Олександр, Попкова Катерина, Аносова Софія6 місце — відеоурок "Чарівне моделювання"

Illustration

команда "Вчимося разом!":Шкіль Оксана Степанівна, Гарбузюк Ірина, Голіш Меланія, Курочкін Вадим, Савченко Ірина, Япринцева Анастасія5 місце — відеоурок "Глюкоза - представник вуглеводів" 

Illustration

команда "Юні Ейнштейни":Рудик Наталія Володимирівна, Гусак Марія, Семенюк Діана, Орлова Софія, Повальчук Софія, Корольчук Олександр4 місце — відеоурок "Сила пружності"

Illustration

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

команда "SuperKids":Рудик Наталія Володимирівна, Панчук Павло, Коба Дарія, Паріпа Вікторія, Моргун Анна, Голуб Катерина3 місце — відеоурок "З'єднання провідників"

Illustration

команда "Веселі струмочки":Чичкевич Марія Андріївна, Михальчук Марта, Колішецька Юстина, Кисілевська Ярина, Носаченко Вікторія, Тютько Дарина2 місце — відеоурок "Води суходолу"

Illustration

команда "Дикий Захід":Івахів Ілона Михайлівна, Йосипенко Станіслав, Варешко Христина, Дика Соломія, Гаєвський Максим, Синявський Назарій1 місце — відеоурок "Прикладка як різновид відокремленого означення"

Illustration

Вітаємо переможців, фіналістів, усіх учасників та їхні команди підтримки! Дякуємо усім, хто розділив з нами свято, хто взяв участь у конкурсі, хто активно розвивається і навчається!

Illustration

А ще подилімся фото з нашого часопроведення з учнями-фіналістами після нагородження!Ми пройшли цікавий квест "Вартові Середмістя", який організувала компанія Look City, поспівали батярських пісень і дослідили таємниці скульптур у центральній частині міста!

Цьогорічний #SuperUrok відкрив для нас нових талановитих школярів та вчителів! І на прохання учасників подаємо рейтинг закладів освіти за кількістю поданих відеоуроків та імена вчителів, які були менторами команд! Перелік сформували за кількістю відеоуроків та періодом їхньої реєстрації. Дякуємо, що ви з нами!

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration