Три кроки до підвищення кваліфікації з EdPro 

Як зорієнтуватися в освітніх курсах, обрати необхідний, зручно пройти навчання та підтвердити свій сертифікат.

Учителі можуть навчатися у зручний час, підвищувати кваліфікацію, виконуючи домашні завдання, здобуваючи знання, не витрачаючи коштів. З компанією Едпро, яка працює для освітян вже 6-й рік на українському ринку, це безплатно, надійно та перевірено десятками тисяч українських освітян. 
Три основні кроки, які допоможуть зорієнтуватися. Адже 1 березня 2023 року стартували Освітні курси компанії EdPro! Відеоекскурс основними питаннями щодо навчання проводить тренер компанії Дмитро Галько.


1 Крок. Зареєструватися на безплатні освітні курси 

На сторінці Освітніх курсів компанії EdPro у доступі 9 курсів. Радимо починати з базового: Основи роботи з mozaBook та mozaWebЗаходьте на сторінку курсу та реєструйтесь. На електронну пошту прийде лист-підтвердження реєстрації та код активації програми mozaBook, який діятиме до 31 березня — дати завершення курсів. 
На кожен курс є власна форма для реєстрації, саме тому потрібно реєструватись окремо на кожен курс, якщо ви проходите кілька!Основи роботи з mozaBook та mozaWebВикористання програмного комплексу Mozaik в дистанційній освітіВикористання програмного комплексу Mozaik вчителем ФізикиВикористання програмного комплексу Mozaik вчителем БіологіїВикористання програмного комплексу Mozaik вчителем ХіміїВикористання програмного комплексу Mozaik вчителем ГеографіїВикористання програмного комплексу Mozaik для НУШ 1-4 класиВикористання програмного комплексу Mozaik для НУШ 5 класи Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Історії

блог EdPro, Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb


2 Крок. Пройти освітній курс до кінця березня

Протягом місяця можна пройти будь-яку кількість курсів. Якщо вчитель надішле правильно виконані домашні завдання, то отримає на свою електронну адресу сертифікат. Кількість спроб виконання домашніх завдань не обмежується, адже основне завдання цього навчання — надати практичні навички роботи з цією системою для будь-якого вчителя.
Якщо раптом не вдалося пройти курс повністю, прогрес учасника переноситься на наступний запуск освітніх курсів, який буде орієнтовно через місяць. Тоді можна буде продовжити навчання, та виконати ті завдання, яких не вистарчає для завершення курсу та отримання сертифіката. 
Відеолекції завжди у відкритому та вільному доступі на сторінках освітніх курсів. Виконувати домашні завдання та надсилати на перевірку можна у зручний для вас час. Саме вчитель вирішує для себе у який день, протягом періоду навчання, та у який час переглядати відеоуроки та виконувати домашні завдання.
Із запитаннями щодо технічної підтримки можна звертатися у фейсбук-групу чи у вайбер-групу. 

блог EdPro, Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb


3 Крок. Отримати безкоштовний сертифікат 

Вже після зарахувань всіх домашніх завдань сертифікат автоматично буде надіслано на електронну скриньку вчителя, а інформація про отримання такого сертифіката буде розміщено на сайті компанії Едпро.
Важливо протягом одного місяця після завершення підвищення кваліфікації педагогічний або науково-педагогічний працівник має подати до педагогічної (вченої) ради закладу освіти клопотання про визнання результатів підвищення кваліфікації та документ про проходження підвищення кваліфікації, відповідно до постанови Кабміну України від 21 серпня 2019 р. № 800, п. 25.

блог EdPro, Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb

Важлива інформація, яка допоможе вам надалі користуватися програмою mozaBook:● Програма mozaBook має безоплатну демонстраційну версію, що надасть доступ до всіх матеріалів та можливостей системи на місяць часу. Цю версію можна ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ● Також усі електронні підручники та посібники з інтерактивним вмістом до кінця навчального року у відкритому доступі в програмі mozaBook та на сайті ua.mozaweb.com
Активного та завзятого навчання усім протягом березня! Та найкращих уроків всім з Мозабук та Мозавеб.