Три посібники “НУШ. Фізика. 7 клас” додали у Мозабук

Відкрити посібники на сайті ua.mozaweb.com може кожен, у кого є створений обліковий запис.

Знову команда EdPro підсилює українських учителів, наш Микола Пігоров підготував три навчально методичні посібники для учителів фізики у 7 класі “НУШ. Фізика. 7 клас” за програмою авторів: Головко М.В., Засєкін Д.О., Засєкіна Т.М.; за програмою авторів: Кремінський Б.Г., Гельфгат І.М., Божинова Ф.Я.; за програмою авторів: Максимович З.Ю., Білик М.М., Варениця Л.В.Інтерактивне наповнення: 3D-сцени, симулятори, відео, тестові завдання, ігри, інструменти, Цифрові уроки та цікаві ресурси. На кожен урок є що показати учням.

Фізика, НУШ, Мозабук, Мозавеб, Едпро, EdPro

Відкрити посібники на сайті ua.mozaweb.com може кожен, у кого є створений обліковий запис. Після реєстрації на порталі можна користуватися усім вмістом навчально-методичних посібників.

Для викладачів фізики у всіх класах рекомендуємо ознайомитися з посібником “Досліди та демонстрації з набором Amperia”

Нагадуємо, що загалом команда EdPro опублікувала 70 навчально-методичних посібників з різних предметів та 2 путівники “Мозабук на щодень”. Повний перелік можна переглянути за посиланням на сайті edpro.

  • Illustration

    Микола Пірогов
    представник команди EdPro, автор-упорядник лінійки навчально-методичних посібників з різних предметів шкільної програми, кандидат біологічних наук, доцент, викладач біологічних дисциплін із 11-річним стажем (кафедра ботаніки ЛНУ ім. І. Франка, 2007-2018 роки).

    За нашим задумом, учитель може застосовувати методичні рекомендації як агрегатор контенту і безпосередньо на заняттях відкривати з них у потрібний момент цифровий контент. Або інший підхід — учитель може використовувати їх для підготовки своїх власних зошитів, копіюючи лише те, що потрібно на конкретний урок.

Фізика, НУШ, Мозабук, Мозавеб, Едпро, EdPro