У ПЗ mozaBook понад пів сотні підручників видавництва "Навчальна книга – Богдан"

 Видавництво "Навчальна книга – Богдан" працює на українському ринку понад 25 років.

У навчальній програмі mozaBook містяться електронні підручники для різних класів з різних шкільних предметів. Видавництво "Навчальна книга – Богдан" працює на українському ринку понад 25 років, створюючи підручники, словники, методичні посібники, довідники та енциклопедичні видання, що відповідають сучасним світовим і державним стандартам. Також видавництво друкує дитячу й художню літературу, перекладені твори відомих світових письменників. Компанія Едпро активно залучає навчальну й розвиткову літературу різних видавництв для розміщення у системі Mozaik. Тепер електронні підручники для молодшої, середньої та старшої школи від "Навчальна книга – Богдан" можна знайти на освітньому сайті ua.mozaweb.com та у навчальній програмі Мозабук. 

Нагадуємо, що компанія Едпро створює для наповнення програми mozaBook власні посібники, навчально-методичні рекомендації для учителів та розміщує на українському сервері: ua.mozaweb.com Також тут публікуються підручники, електронні та інтерактивні, від 7 українських видавництв. Усі ці матеріали доступні лише у версії Мозабук, які користувачі купують безпосередньо у компанії EdPro.

У навчальній програмі Мозабук на на сайті ua.mozaweb.com розміщені підручники таких українських видавництв: «Ранок», «Літера ЛТД», «Алатон», «Астон», «Підручники і посібники», EU4Skills.