НАШІ ПРОДУКТИ

Навчальні ресурси на українському сервері ua.mozaweb.com — у відкритому доступі!


Наш партнер Mozaik Education надає підтримку Україні.

Навчання у школах припинено. Учителі нам надсилають повідомлення: “Зараз через впн пробуємо покласти пару телеграм каналів, а далі плетемо сітки до вечора”, "Луцький педагогічний коледж: ДЯКУЄМО ЗА ЄДНІСТЬ!!!!!!"Гаркавенко Катерина Анатоліївна, учителька біології та географії з Корнинської філії І-ІІст. Корнинського ООЗ на Житомирщині написала: “Програма є надзвичайно корисна, особливо у такий важкий час, коли не маєш змоги добратись до школи та використати плакати, щоб урізноманітнити урок (яких дома немає). Дякую вам за можливість працювати у mozaBook. Миру всім нам. Слава нашим захисникам!"Комусь навчальні матеріали уже сьогодні допомагають перемикати увагу дітей на навчання. Підтримуємо наших оборонців та освітян. Кожен на своєму місці робить все, що у його силах!Навчальна програма mozaBook до завершення навчального 2021-2022 року — у вільному доступі.

На українському сервері ua.mozaweb.com для зареєстрованих користувачів відкриті усі навчальні ресурси без введення кодів активації. Освітяни, діти та батьки можуть відкривати навчальні 3D, Цифрові уроки, зображення, відео. Це матеріали на сайті, у програмі mozaBook на ОС Windows чи в мобільних додатках на Android.

Реєструйтесь на сайті й отримуйте доступ до всіх матеріалів платформи. Відеоінструкція від тренера компанії EdPro Дмитра Галька, як створити власний обліковий запис учителю чи учневі на ua.mozaweb.com

Також Микола Пірогов підготував методичні матеріали учням, які самостійно опрацьовуватимуть навчальний матеріал з різних предметів чи в супроводі батьків. Відкрити посібник "Методичні матеріали для самостійного навчання" на mozaweb.

“У посібнику містяться 11 розділів: відповідно до кількості класів. У кожному розділі (класі) є посилання на методичні рекомендації щодо використання інтерактивного контенту з різних навчальних предметів (біології, хімії, фізики, історії, природознавства тощо), які містять посилання на безліч навчальних ресурсів, зокрема: 3D-сцени, відеосюжети, інтерактивні уроки, ігри, вправи, різноманітні інструменти, підручники та інше. Усі навчальні ресурси розбиті по темах згідно з діючими навчальними програмами.”

Illustration

Микола Піроговавтор-упорядник лінійки навчально-методичних посібників EdPro

Illustration

ПЗ Mozaik Education — багатофункціональне та зручне презентаційне ПЗ для викладачів, учителів, учнів. Охоплює більшість предметів шкільної програми та дозволяє будь-який урок перетворити в захопливу пригоду на очному та дистанційному навчанні!
● 1300+ 3D-презентацій, які містять понад 5000 3D-моделей● 1300+ відео● 5300+ фото та ілюстрацій● 118+ інструментів● 450+ цифрових уроків● 200+ українських підручників / посібників

Illustration

Діліться з усіма публікацією, підтримуймо один одного.

Команда EdPro висловлює вдячність нашим партнерам Mozaik Education за підтримку українських вчителів, дітей та їхніх батьків!