Вебінари ІМЗО та EdPro у 2023 році


Січень-березень — навчаємося разом із mozaBook

З середини січня до кінця березня у нас нові Вебінари для освітян. Реєстрація на курс Вебінарів від «Інституту модернізації змісту освіти» у рамках співпраці з компанією EdPro триває до 16 січня

Не дивлячись на загальну ситуацію в країні, учительська спільнота планує майбутню діяльність. Вони думають як завтра, для сучасних дітей, найкорисніше провести урок, як дозволити учням зацікавитись власним предметом. 

Дмитро Галько

Cічень. Вебінари для педагогічних працівників, які викладають: ● українську мову та літературу, ● українську мову для корінних народів, зарубіжну літературу, ● інтегровані курси (українська мова, українська література та зарубіжна література), ● іноземні мови.
Лютий. Вебінари для педагогічних працівників, які викладають:● «Пізнаємо природу» та «Довкілля»,● «Природничі науки»,● географію,● «Вступ до історії та громадянська освіта», «Україна і світ: вступ до історії та громадянська освіта», ● «Досліджуємо історію»,● «Історія України. Всесвітня історія»,● математику та фізику.
Березень. Вебінари для педагогічних працівників, які викладають:● хімію, ● біологію, ● мистецтво, ● міжгалузевий інтегрований курс «STEM» та «Робототехніка», інформатику та технології.

Під час низки зустрічей спікери проведуть навчання з використання програмного засобу mozaBook, електронних підручників і посібників на порталі mozaWeb.Усім зареєстрованим користувачам, які вказують у формі, які конкретно Вебінари бажають відвідати, надійде посилання на перегляд лекції та форма для отримання сертифіката. Записи всіх вебінарів будуть у доступі на ютуб-каналі EdPro.Отримати сертифікати за кожен з вебінарів ви можете до 31 березня 2023 року включно!

На таких вебінарах вчителі ознайомляться з ресурсами, що стануть у пригоді як під час очного, так і змішаного й дистанційного навчання. Також вони зможуть налагодити процес такого навчання за допомогою представлених у системі підручників та посібників, доступ до яких та можливість завантажити на свій пристрій мають також й учні.

Вікторія Косик

блог EdPro, Вікторія Косик, Дмитро Галько

“У 2022-2023 навчальному році учні 5 класів навчаються в Новій українській школі за новим Державним стандартом базової середньої освіти. На жаль, ні учні, ні вчителі на 1 вересня не мали й не мають паперових підручників. Та й саме навчання проходить не тільки в шкільних кабінетах, а й у змішаному та дистанційному форматі. Тому ініціатива компанії EdPro з надання безплатного доступу до більш ніж 270 електронних інтерактивних підручників та електронних версій паперових підручників на порталі ua.mozaweb стала «на часі». Але просто відкрити електронну версію підручника для наших учнів сьогодні вже замало, адже це покоління візуалів, яким цікаво не тільки прочитати текст підручника, але й візуалізувати картинку того, про що в ньому йдеться. А функціонал mozaWeb дозволяє з легкістю це зробити: переглянути відео чи 3D за темою, виконати якесь завдання. Для цього вчителю необхідно отримати певні навички для роботи з цим функціоналом. А оскільки ресурси для вчителів різних предметів є неоднаковими, виникла ідея провести низку навчальних вебінарів безпосередньо для вчителів, що викладають певні предмети в 5 класах НУШ та готуються до викладання у наступному навчальному році. На таких вебінарах вчителі ознайомляться з ресурсами, що стануть у пригоді як під час очного, так і змішаного й дистанційного навчання. Також вони зможуть налагодити процес такого навчання за допомогою представлених у системі підручників та посібників, доступ до яких та можливість завантажити на свій пристрій мають також і учні,” — поділилася Вікторія Косик

блог EdPro

Вільний доступ до книг та посібників у Мозабук відкритий до завершення навчального 2022-2023 року

"Важливість цього циклу вебінарів полягає у можливості познайомити та розказати корисну інформацію про застосування програмного комплексу Mozaik широкому загалу вчителів предметників.Звичайно, це початкова інформація, надалі вчителі можуть більше заглибитись у цей досвід через освітні курси компанії ЕdPro Education, та вже там отримати унікальні навички та знання. На наших вебінарах завжди дивують 2 речі:● не дивлячись на загальну ситуацію в країні, учительська спільнота планує майбутню діяльність. Вони думають як завтра, для сучасних дітей, найкорисніше провести урок, як дозволити учням зацікавитись власним предметом; ● друге, що викликає мій подив, навіть з оглядом на нашу понад 5 річну діяльність та проведення активного навчання, є ще безліч вчителів котрі черпають з наших вебінарів нові знання. Більшість слідкує за нашими курсами, розказує нам проблемні напрямки та з інтересом вивчає наші пропозиції. Як показує мій досвід, когорта вчителів, що проходять освітні курси, робить це саме для поглиблення отриманих навичок," — зазначив Дмитро Галько.