Відеовідгуки вчителів про Мозабук

Дякуємо всім за участь у конкурсі!

"Давай придумай щось цікаве для освітян і активним учасникам виділимо коди активації STUDENT Plus," — пропонує тренер компанії EdPro Дмитро Галько, бо ж завжди хочеться підтримати тих, з ким проводиш багато часу на навчанні, з ким досліджуєш різні можливості програми. Адже всі зараз працюють в різних умовах, на різних пристроях, програмне забезпечення оновлюється і потрібно перевірити нову версію, на практиці змінити чи додати щось. А наш відділ креативних людей тільки й раді підхопити ідею, яка принесе учителям та діткам добрі можливості. Так і вийшов конкурс відеовідгуків "Мій mozaBook".

Illustration

Тиждень минає, маємо три відгуки, та й тому радіємо. А сьогодні зранку усі 13 відеовідгуків під дописом. Знову порадилися, що ж ми будемо 3 вчителів обділяти. Люди хочуть діток навчати з програмою mozaBook, учні на відео розповідають, як люблять уроки з такими класними матеріалами. А їх там все більше й більше. Інструменти в програмі mozaBook постійно доповнюються у кожній з категорій:● Майже 8 сотень Цифрових уроків● Понад 350 електронних книг та посібників● Майже 1300 різних 3D-сцен● Близько 1250 відео● Більше ніж 5 000 картинок● Більш як 700 аудіозаписів

Illustration

Тому призи — коди активації STUDENT Plus — отримають 13 освітян, які взяли участь та надіслали свої відео. Дякуємо за вашу відданість дітям, освіті та уміння бачити можливості, застосовувати новинки, якісні матеріали. Щасливі діти, яких ви навчаєте! Успіхів кожному! Звісно ж, нам хочеться зберегти теплі слова учасників та поділитися з усіма. Запускаємо цю хвилю доброї потужної енергії, яка підсилить кожного!

Illustration

Переглянути відеовідгуки учасників конкурсу може кожен. А привітати їх з перемогою можна у коментарях під дописом на нашій фейсбук-сторінці, на яку, до слова, варто підписуватися усім, хто пов'язаний з українською освітою! Відеовідгук Богдана Завидовського можна переглянути за цим посиланням на інстаграміВідео від Альони Шутяк відкривайте за цим посиланням. "Година спілкування про шкідливі звички з mozaBook пройшла досить ефективно:● Як тютюн впливає на організм людини?● До яких наслідків приводить вживання алкоголю?● Як розвивається наркозалежність?Відповіді на ці та інші запитання учні отримали, переглянувши ЗD-сцену "Вплив куріння на легені", експеримент на відео "Що відбудеться після викурювання пачки цигарок?", виконали тестову вправу "Правда чи брехня?"Відео від Інни Сорочук можна переглянути на фейсбуці. Решта відео від наших учасників на ютубі додаємо нижче. Це просто концентрат любові та позитиву від учителів ат школярів. Гордимося кожним із вас!

А тепер кілька слів про подарунки. Цей код призначений для одного облікового запису користувача. Учні отримають доступ до всього цифрового вмісту системи, зможуть брати участь у Класній роботі та виконувати домашні завдання на комп'ютерах Windows та мобільних пристроях Android/iOS.

Illustration

Для вчителя, цей активаційний код буде корисним для дистанційного навчання (поширення екрана через системи Zoom, Google Meet чи подібних), чи підготовки власних зошитів та презентацій уроків.

Illustration

Вчителі можуть: ● активувати персональний обліковий запис, що дозволить входити у систему почергово:- у програмі mozaBook;- на порталі ua.mozaweb.com; - в сторонньому браузері; - в програмах для мобільних пристроїв.● відкривати свої цифрові книги;● відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео та цифрові уроки);● використовувати всі інструменти та ігри для тренування навичок;● створювати інтерактивні зошити та презентації у програмі mozaBook;● завантажувати зошити та презентації в хмару ua.mozaweb.com;● використовувати підручники та зошити в офлайн режимі у програмі mozaBook на комп'ютері та мобільних пристроях;● ілюструвати та збагачувати свої книги.

Учні можуть:● активувати персональний обліковий запис, що дозволить входити у систему почергово:- у програмі mozaBook; - на порталі ua.mozaweb.com; - в сторонньому браузері; - в програмах для мобільних пристроїв.● відкривати свої цифрові книги;● відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео та цифрові уроки);● використовувати всі інструменти та ігри для тренування навичок;● приєднатися до уроків, запущених їхнім учителем, за допомогою функції "Класна робота";● виконувати інтерактивні домашні завдання, надіслані вчителями;● створювати інтерактивні зошити та презентації;● виконувати інтерактивні домашні завдання, надіслані вчителями на сайті mozaWeb, в програмі mozaBook для Windows/Android/iOS під своїм обліковим записом;● відкривати поширені вчителем інтерактивні зошити, створені в mozaBook, та створювати власні.

Вчителі та Учні НЕ можуть:● поділитись з іншими користувачами імпортованими PDF-файлами підручників у програму mozaBook. Вони будуть доступні лише локально;● частина функціонала (формування класу, створення домашнього завдання, старт Класної роботи) доступна тільки при наявності учительського типу облікового запису;● використовувати програму на екранах розміром більш ніж 30 дюймів по діагоналі.

Активується обліковий запис на сайті ua.mozaweb.com, де потрібно ввести код. Відеоінструкція щодо активації за цим посиланням.Усім гарних уроків з mozaBook та з mozaWeb!