EDPRO РЕКОМЕНДУЄ

Вікна, їжа та тварини в мистецтві

Підбірка Цифрових уроків з сайту mozaWeb.

З дитинства ми вчимося на тому, що нас оточує, що ми чуємо, що споживаємо. Митці зображали по-різному в різний час предмети інтер’єру, істот, їжу. Після цих уроків ви по-іншому поглянете на вікно у своїй кімнаті чи на сніданок на своїй тарілці:) Що вже казати про домашніх улюбленців. Твори про них можуть стати головними експонатами ваших домашніх виставок :) Так, навчання — це завжди цікаво попри все. Понад 1200 уроків в освітній системі Mozaik Education з різних предметів: Біологія, Фізика, Географія, Хімія, Історія, Технологія, Математика, Мистецтво, Література. Сьогодні переглянемо три уроки з мистецтва, які здивують, надихнути й точно вартують вашої уваги. Нестандартні теми, структурована подача, інтерактивне наповнення. Цікаво для вивчення у школі чи для перегляду з дітьми вдома.Очевидно, що під час війни кожна з цих тем може досліджена та висвітлена на контрасті. Коли на противагу яскравим, наповненим, красивим речам ми бачимо знищені, покинуті, забуті. Та це окрема тема для будь-кого із нас. Сподіваємося, що знання з мистецтва також допоможуть поглянути з різних ракурсів на нашу реальність.

Чи всі вікна однакові?

Цікаво дізнатися, як змінювалася форма та призначення вікон від давнини й до наших днів. Чому з плином часу вікна будинків ставали все більшими? Як змінилися вікна громадських будівель? А ще розглянути фото, картинки вікон часів Відродження, Бароко, Романського періоду, Модерну. І звісно ж дослідити вікна у кімнаті чи будинку, де ви зараз проживаєте.Відкрити урок "Чи всі вікна однакові?" на сайті Мозавебу для перегляду.

Їжа як мистецтво

Діти цікавляться фут блогерством? Оцей урок вони оцінять. Ще кілька століть тому художники почали зображати їжу. Виявляється, що фрукти стали найпоширенішими об'єктами творів мистецтва. Про що дізнаєтеся з цього уроку? Про найпопулярніші та найцікавіші зображення їжі в історії мистецтва, про художні техніки для зображення улюблених страв. Або ж дослідите, як фрукт може стати центральним елементом сюрреалістичного твору мистецтва? Відкрити урок "Їжа як мистецтво" на сайті Мозавебу для перегляду.

Зображення тварин у мистецтві

Тварин люди змальовували ще у перших творах мистецтва. Цей урок допоможе дізнатися, чому і як художники зображували тварин в різні періоди історії мистецтва та які техніки застосовували художники.Чимало завдань та зразків для дослідження й розуміння, як можна творити та досліджувати певну тему, налаштовуючи уяву розширювати й доповнювати отримані на занятті знання, запропоновані формати.Відкрити урок "Зображення тварин у мистецтві?" на сайті Мозавебу для перегляду.

Для перегляду Цифрових уроків на сайті mozaWeb необхідний код активації програми mozaBook Mozaik Student Plus. Цей код призначений для одного облікового запису користувача. Учні отримають доступ до всього цифрового вмісту системи, зможуть брати участь у Класній роботі та виконувати домашні завдання на комп'ютерах Windows та мобільних пристроях Android/iOS. Для вчителя, цей активаційний код буде корисним для дистанційного навчання (поширення екрана через системи Zoom, Google Meet чи подібних), чи підготовки власних зошитів та презентацій уроків.Вартість кодів активації станом на лютий 2023 року на зображенні та на сторінці оформлення замовлень.

Illustration

Відеоінструкція щодо активації: https://youtu.be/MqNNG_BEo7M
Онлайн можна придбати коди активації mozaBook та Mozaik одним платежем або у розтермінування.