Вебінар з mozaBook & Minecraft Education Edition

Про те, як працювати на платформі Minecraft Education та створювати цікаві уроки з використанням 3D-об'єктів.

За два роки вчитель MinecraftEdu в Maker Space Анна Величко створила у mozaBook 300 уроків, сотня із них — це STEM-уроки з міжкурсових дисциплін. "Діти дуже класно сприймають 3D-об'єкти, анімації з описом. У mozaBook об'єкти можна покрутити з усіх сторін і роздивитися. Minecraft — це 3D-cвіт. Тому ми можемо ці програми дуже класно поєднувати," — зазначає Анна.Разом з нашим тренером, Diamond mozaLearn ICT Expert Дмитром Гальком експерт з MinecraftEdu Анна Величко cтворила Вебінар, у якому ви можете дізнатися, як поєднують програми mozaBook та Minecraft Education у навчальних цілях для створення цікавих уроків. Лектори доступно пояснюють, як встановити програму та зробити власні світи або скористатися уже створеними.

Сайт: https://education.minecraft.net/
Логін: au.vivl.ecapsrekam%401rekam
Pass: Caq22014

Термін дії користування у вільному доступі: до кінця травня
Обладнання: планшети та ноутбуки з ОС Windows 10
Завантажити програму mozaBook: http://www.mozaweb.com/mozabook

Коротка інструкція після залогінення:1. Створюємо акаунти для вчителя та учнів, заходити можна з різних девайсів2. Вибираємо базовий світ або вже готовий з хімічної чи фізичної лабораторії, з необхідної теми3. Готуємо лекційну частину в mozaBook — пояснення понять, формул, теорії, задавання параметрів, які допоможуть оцінити результати роботи4. Вибираємо реальні об'єкти, явища або процеси для реконструкції у програмі Minecraft Education5. Випробовуємо з учнями інструменти та виконуємо завдання.
На прикладі заняття про цивілізацію Майя Анна показує, як поєднується на уроці географія, історія, як працювати з точковими об'єктами та використовувати тестові завдання у лекційно-дискусійній частині заняття. Одиницею виміру в Minecraft є блок, який умовно прирівнюють до 1 м квадратного. На уроці з використанням Minecraft учні можуть працювати окремо або в групах.

У рубриці #EdProВебінари ми плануємо випускати цікаві тренінги для вчителів, тож підписуйтеся на наші новини у месенджері, щоб першими дізнаватися про найцікавіше та новинки від EdPro! Та заповнюйте коротку форму і вкажіть, на яких уроках ви хочете скористатися програмою MaincraftEdu — ОПИТУВАННЯ.
З нетерпінням чекаємо на ваші відповіді, щоб підготувати новий Вебінар, який замовите ви!