З Днем Незалежності України!

3D, Цифровий урок від команди Едпро та Фотолітопис української державності.

Ділимося розробками команди Едпро, які пов’язані з історією становлення української державності та культурою України. Першими розробками, які додали в програму Мозабук є 3D “Український козак (17 століття)” та 3D “Софійський собор (Київ, 11–19 ст.)”

Відкрити 3D про козака на сайті ua.mozaweb.com (після реєстрації 5 3D на тиждень у вільному доступі).

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, 3D про козака

Козацтво на початку 17 ст. виділяється в окремий суспільний стан в Україні. Козаки стають значною військово-політичною силою на геополітичній карті Європи, центром національно-визвольного руху, ядром у формуванні української державності. 

Відкрити 3D про Софію Київську на сайті ua.mozaweb.com Розкішний соборний комплекс Софія Київська, який знаходиться в столиці України, був заснований понад 1000 років тому. 

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, 3D про Софію Київську

Здавна і дотепер у Софійському соборі відбуваються головні події життя держави, у становленні якої Собор відіграв визначну роль. У 2018 році у Соборі Святої Софії відбувся Об'єднавчий собор українських православних церков. Учасники собору ухвалили статут та обрали настоятеля Православної Церкви України, який знов увійшов до юрисдикції Православної Церкви України, Київської митрополії Константинопольського патріархату.Виконати цікаві завдання та більше дізнатися про Софійський собор можна у Цифровому уроці “Софія Київська”, який відкрити на сайті ua.mozaweb.com можна за наявності коду активації Мозабук. 

У вільному доступі книга "Фотолітопис сучасної української державності" в програмі Мозабук та на сайті Мозавебу, відкрити на сайті ua.mozaweb.com 

Illustration

Фото та короткі відомості про історичні події того часу, коли проголошувалося відновлення української державності, дозволять зануритися в атмосферу тодішніх подій. відкрити на сайті ua.mozaweb.com  

Досліджуймо свою історію та збагачуймо українську освіту, культуру, кожну сферу життя, де ми можемо проявитися.