Цикл спільних вебінарів ІМЗО та компанії Едпро 20 Вебінарів, майже 5 000 Сертифікатів, 20 подарунків від EdPro


Завершився 20-Вебінарний цикл для педагогів різних предметів, який провели команда EdPro спільно з ІМЗО. Переглянути будь-який Вебінар та заповнити форму для отримання Сертифіката можна до 31 березня включно на сторінці Цикл спільних вебінарів ІМЗО та компанії Едпро. Імена двадцяти вчителів, які отримали у подарунок код активації mozaBook CLASSROOM Plus та їхніх закладів освіти з різних куточків України знайдете на сторінці Вебінарів

"Загалом вчителі з великою цікавістю зустріли інформацію про освітню систему Mozaik та методику її використання на власних уроках. Впродовж циклу було проведено 20 вебінарів для педагогічних працівників, які викладають: українську мову та літературу, українську мову для корінних народів, зарубіжну літературу, інтегровані курси (українська мова, українська література та зарубіжна література), іноземні мови, «Пізнаємо природу» та «Довкілля», «Природничі науки», географію, «Вступ до історії та громадянська освіта», «Україна і світ: вступ до історії та громадянська освіта», «Досліджуємо історію», «Історія України. Всесвітня історія», математику, фізику, хімію, біологію, мистецтво, інформатику, технології, міжгалузевий інтегрований курс «STEM» та «Робототехніка», “Основи здоров'я”.

блог EdPro, Дмитро Галько, Вебінари Едпро, навчання для вчителів, безплатно Сертифікати

Дмитро Галько, тренер ТОВ "Едпро Дистрибюшн", Diamond mozaLearn ICT Expert

Орієнтовно третина користувачів вебінарів розпочали безоплатні навчання на Освітніх курсах компанії Едпро, станом на 27 березня вже було отримано 423 сертифікати за Освітні курси компанії EdPro. Особливістю цих вебінарів є доволі велика частка реєстрації вчителів з центральних та східних регіонів України. Зважаючи на відкритий доступ до електронних підручників компаніями Mozaik, Едпро та у співпраці з Міністерством освіти України, ці вчителі отримали можливість проводити сучасні уроки в дистанційному навчанні," — поділився Дмитро Галько. 

Illustration

Дякую за вашу роботу. Сподіваюсь і надалі отримувати від EdPro корисну інформацію. На практиці насамперед застосовую відеоматеріали, путівники, поступово буду впроваджувати все інше. Продовжую навчатися, використовувати mozaBook та mozaWeb. Навчання вважаю дуже цікавим, корисним, планую застосовувати матеріал на своїх дистанційних уроках, щоб підтримувати інтерес вихованців. Дуже важливо те, що навчання безоплатне, що можна навчатись в зручному для себе режимі, не залежати від перебоїв в роботі Інтернету Дуже дякую Вам за все. Рекомендую навчання від компанії EdPro своїм колегам і знайомим.

Викладач фізики й астрономії Олена Ходарєва про Вебінар для викладачів фізики

блог EdPo, Вебінари з ІМЗО

Орієнт  

Я методистка, тому педпрацівникам закцентую на інновації та можливості роботи з електронними посібниками та підручниками. Порекомендую, щоб всі навчались на ваших класних вебінарах. Як у мене буде команда, вивчимо досвід впровадження у роботі викладача і здобувача освіти з електронними посібниками й підручниками та програмами, які стануть в пригоді всім. Значно підвищила професійну компетентність, бо ж дізналась більше про можливості роботи викладача в контексті дистанційного навчання, можливості Компанії EdPro, саме для педагогів, робота з інструментарієм електронних підручників і посібників. Для педагога це ніби знахідка! Тренери висококваліфіковані спеціалісти. Хочу виділити, що дуже важливо, чітке, зрозуміле пояснення на навчаннях. Дякую. 

Методистка Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області Муха Наталія про Вебінари для вчителів, які викладають "Вступ до історії та громадянська освіта","Україна і світ: вступ до історії та громадянська освіта"

блог EdPo, Вебінари з ІМЗО

Почала готувати матеріал до використання на заняттях з платформи Мozaik. Я розумію, що сьогодні не можна обійтись без цифрових технологій. Дякую, що знайомите з новими можливостями, але сьогодні таку послугу надають всі освітні ресурси. Хотілося б, підвищуючи свою кваліфікацію, мати обізнаність не тільки методичну, а і предметну. Хотілося б дізнатися про те, що нового відбувається у науці від фахівців, а не від ЗМІ. Пропоную до таких вебінарів залучати профільних вчених. Цікавлюся будь-якими вебінарами, що пов'язані з викладанням фізики. Дізналась більше про платформу Mozaweb. Вже раніше чула, але не працювала з нею. Платформа мене зацікавила, тепер буду використовувати її у роботі. Дякую. 

Методист коледжу, викладач фізики і астрономії Олена Малішевська про Вебінар для педагогічних працівників, які викладають «Природничі науки»

блог EdPo, Вебінари з ІМЗО

Відгуки про свою участь у Вебінарах ви маєте можливість залишати при отриманні Сертифіката у відповідній формі з опитуванням. Також у коментарі під дописом на Фейсбук-сторінці EdPro