НАШІ ПРОДУКТИ


Збірки 3D-моделей та Методички для користування офлайн

Матеріали, які можна завантажити з mozaBook та користуватися без доступу до інтернету.

На численні прохання українських вчителів команда EdPro продовжує поповнювати перелік навчально-методичних посібників власної розробки для педагогів. Зараз в програмі mozaBook та на платформі mozaWeb доступні методичні рекомендації з Природознавства для 5 класу, з Біології для 6-11 класів, з Хімії для 7-11 класів, з Фізики для 7-11 класів, з Географії для 6-9 класів та з Історії для 6-8 класів. Книги можна завантажити на комп'ютер чи інтерактивну панель, якщо необхідно користуватися без доступу до інтернету. До речі, Методичні рекомендації від EdPro доступні безкоштовно у пакетах mozaBook, які придбали безпосередньо у нас.
Щира подяка від команди EdPro вчителям за пропозиції та побажання до рукописів методичних рекомендацій і надання власних розробок: Жировецькій Людмилі, учителю хімії СЗШ №13 міста Львова, Шпильовій Вікторії, учителю хімії Київської спеціалізованої школи №196 та Наталії Рудик, вчительці фізики у Здолбунівській гімназії.
Також у придбаній у нас або у наших партнерів програмі mozaBook безкоштовний доступ до 150+ українських підручників та посібників.

Окрім цього, у програмі є десятки збірок 3D-моделей від Mozaik українською та англійською мовами з більшості шкільних предметів. Можна обрати одну конкретну збірку для завантаження або одразу всі одночасно зберегти на інтерактивну панель, якщо користуватися будуть вчителі з різних предметів.

Завантажити одразу всі збірки з 3D-моделями:1. Завантажити онлайн-каталог 3D-cцен англійською мовою2. Завантажити онлайн-каталог 3D-cцен українською мовою3. Зайти у загальні налаштування програми mozaBook4. На закладці "Робота" увімкнути Автономний режим та вимкнути опцію Інструменти та ігри з mozaWeb5. На закладці "Система" поставити відмітки біля всіх інструментів для їх завантаження на комп'ютер6. Після завантаження усіх атласів з 3Д-сценами та інструментів перезапустити програму mozaBook.

Illustration

Завантажити програму mozaBook: https://ua.mozaweb.com/uk/shop.php?cmd=software_details&type=mozabookБудемо раді розповісти більше та почути побажання учителів, представників освітніх закладів для корисної та плідної співпраці! Наші контакти: +38(032)2492029 / au.orpde%40ofni