3 нові Цифрові уроки та 3D

У програмі Мозабук та на освітньому сайті Мозавебу постійно додаються новинки.

Розглянемо 3 нових Цифрових уроки та 3D у програмі Мозабук та на освітньому сайті Мозавебу. Різні теми та предмети, як завжди, вражає та доповнює шкільне навчання й позашкілля.

Цифровий урок "Дунай"

Дізнайтеся про другу за довжиною річку Європи, її флору та фауну. Урок допоможе дослідити питання: Ви б хотіли жити біля Дунаю?
Чи знаєте ви про три подоби Дунаю?
Де розташовані найбільші у світі очеретяні зарослі?
Яка флора і фауна Дунаю?

Мозавеб, Мозабук

Цифровий урок "Лабораторія ДНК вдома"

Урок про те, як можна зробити ДНК банана видимою. При розминанні банана руйнуються клітинні стінки. Однак, щоб отримати генетичний матеріал, необхідно також видалити й клітинну мембрану. У цьому експерименті мембрану видаляють за допомогою засобу для миття посуду. Кухонна сіль змушує молекули ДНК злипатися разом і відокремитися від білків, які також вивільняються в цьому процесі. Фільтруючи суміш, можна відокремити фрагменти клітини та плоду. ДНК не розчиняється спиртом, отже, вона випадає в осад на межі двох рідин. 

Мозабук, Мозавеб, Едпро, EdPro

Цифровий урок “Світова продовольча криза ”

Які проблеми існують у сільськогосподарському виробництві, продовольчому забезпеченні та споживанні в розвинутих країнах та тих, які на шляху розвитку?Урок допоможе дослідити питання: Яка різниця між споживанням харчових продуктів у країнах, що розвиваються, і в розвинутих країнах?Який вплив має інтенсивне сільське господарство на довкілля?Які проблеми можуть виникнути щодо забезпечення харчами?

Мозабук, Мозавеб

3D "Анатомічні площини, осі та напрямки"

У дисциплінах, що займаються вивченням людського тіла, надзвичайно важливо точно вказати площини, осі та напрямки. Ця 3D-сцена допоможе користувачам.

Illustration

3D "Історія слов’янського письма кирилиці та глаголиці"

Кирилиця, яка сформувалася в середні віки, використовується в багатьох країнах. У цій 3D крім розповіді є також вікторина із запитаннями.

Illustration

3D "Ченду J-20, Чорний орел (Китай, 2017)" 

Chengdu J-20, ще відомий як Могутній Дракон — багатофункціональний винищувач п'ятого покоління. У 3D можна розглянути його будову та дізнатися більше про літак.

Illustration

На яких уроках ви б скористалися цими навчальними матеріалами?