3D-новинки у Мозабук в лютому

У програмі Мозабук та на освітньому сайті Мозавебу постійно додається нове інтерактивне наповнення.

Розглянемо 3 нових Цифрових уроки та 3D у програмі Мозабук та на освітньому сайті Мозавебу. Різноманіття тем та предметів, як завжди, вражає, такий матеріал доповнює шкільне навчання як онлайн, так і у класах й позашкілля.

3D "3D-друк"

Анімація представляє найвідоміші технології 3D-друку, рекомендовано для учнів середніх і старших класів. Рекомендовано для учнів середньої та старшої школи.

Мозавеб, Мозабук

3D "Наукова діяльність Карла Фрідріха Гаусса"

Карл Фрідріх Гаусс був одним із найвидатніших математиків усіх часів. Дізнатися не тільки про його відкриття, а й умови та сприятливі фактори появи таких результатів допоможе нова 3D-модель з різними сценами. Матеріал для старшої школи.

Мозабук, Мозавеб, Едпро, EdPro

3D “Річкове будівництво ”

Облаштування річищ річок стосується штучної зміни русла або потоку річок. 3D-сцени підійдуть для середньої та старшої школи. 

Мозабук, Мозавеб

3D "Терефталева кислота (C₆H₄(COOH)₂)"

Терефталева кислота ‒ найпростіший представник двоосновних ароматичних карбонових кислот. Навчальні матеріали для уроків у старших класах. 

Illustration

3D "Ват Арун — Храм Ранкової Зорі"

Однією з найвідоміших пам’яток Бангкока є Храм світанку, або Ват Арун. І за допомогою 3D у Мозабук можна про неї дізнатися більше та роздивитися храм у всій його красі.

Illustration

3D "Космічний телескоп Джеймс Вебб"

За допомогою космічного телескопа нового покоління, запущеного в грудні 2021 року, ми можемо зазирнути далі у просторі та часі. 

Illustration

3D "Собачий кліщ"

Рициновий або собачий кліщ є паразитом, який живиться кров’ю більшості ссавців, у тому числі людини, і переносить різні захворювання, зокрема хворобу Лайма.

Illustration

На яких уроках ви б скористалися цими навчальними матеріалами?