Біологія у 7 класі НУШ з Мозабук неймовірно видовищна

Два навчально-методичні посібники “НУШ. Біологія. 7 клас” підготував Микола Пірогов.

3D-сцени, відео, Цифрові уроки, завдання, інструменти, корисні ресурси, зображення… Підбірка таких матеріалів є до кожної теми у передбаченій МОН України програмі. Два навчально-методичні посібники “НУШ. Біологія. 7 клас” підготував Микола Пірогов за програмою Соболь В.І. та за програмою авторів: Балан П.Г., Кулініч О.М., Юрченко Л.П. Переглянути pdf-файли посібників для 6-11 класів від компанії Едпро можна на нашому сайті. Ці файли дозволять вам зрозуміти, які інструменти ви зможете використовувати на уроках. А самі методичні рекомендації щодо інтерактивного контенту повноцінно можна використовувати лише у mozaBook або на сайті ua.mozaweb.com.

Посібники з усім вмістом у вільному доступі на сайті ua.mozaweb.com та у програмі Мозабук для українських учителів. Щоб користуватися посібником та усім його вмістом, необхідно створити свій обліковий запис. Кілька картинок з посібників на освітньому сайті Мозавебу та у програмі Мозабук показують нам різноманітність матеріалу для збагачення уроків.

Звісно, що ми отримуємо значну кількість відгуків саме про зацікавлення дітей у навчальних матеріалах, адже тут учні мають змогу побачити чіткі якісні зображення, цікаво структуровані уроки на класні теми, а також 3D-сцени, які не тільки привертають увагу, а й містять навчальну візуалізацію. Тож бажаємо найкращих уроків з Мозабук усім українцях в будь-якому куточку планети, адже навчання онлайн з mozaBook також ефективніше, такі інструменти — необхідність для кожного вчителя. Інформація про можливості кожного коду активації програми Мозабук для користування на різних пристроях на сайті edpro.

Illustration