EdPro Amperia на Bett 2024

EdPro Amperia отримала дуже позитивні відгуки на найбільшій світовій виставці освітніх технологій Bett 2024.

На Bett можна зустріти усіх з індустрії, хто створює освітні продукти або їх купує. Саме тут цьогоріч команда EdPro побачилася із партнерами з компанії Mozaik Education. “Bett збирає усі топові компанії зі сфери освіти на одній локації. Для нас дуже добре, що ми потрапили на цю виставку й мали змогу поспілкуватися з учасниками, які приїхали поглянути на нові освітні рішення. Що цікаво, обладнання для лабораторних робіт — це рідкість. Цим мало хто займається, але усім це потрібно. Тому ми побачили як зацікавлення, так і здивування, що хтось робить інновації у такому нетиповому сегменті. Зараз більшість розробників зосередилися на робототехніці, програмах для навчальних класів або віртуальних лабораторіях. А от пристрої для дослідів, які можна руками зробити, поекспериментувати з дітьми на уроках на практиці, — такого не було. 

Illustration

Учасники виставки розглядають набір для фізики.

EdPro Amperia отримала дуже позитивні відгуки. Вкотре нам підтверджують, що у цьому є великий сенс і потрібно продовжувати робити те, що ми робимо. До стенда EdPro підходили учасники з Великої Британії, з Ізраїлю, з Індії, з Дубаю, з Америки, з України, з Польщі. Для вас дуже важливо долучитися до такого масштабу події, щоб також побачити, які технології виходять на ринок, що буде популярне найближчим часом. Звернули увагу, що з’являється ще більше нових інтерактивних панелей. Інтерактивних дошок не було взагалі, ними більше не користуються,” — розповів Андрій Табачин.   

Illustration

Найбільша світова виставка освітніх технологій Bett 2024 — місце зустрічі для усіх компаній, які працюють в освітній сфері, зокрема й з України. 

Щодо перспектив для набору EdPro Amperia, керівництво компанії вважає, що поки в Україні є дуже багато шкіл, де немає обладнання для вивчення фізики, важливо забезпечити саме українські заклади освіти, вчителів та школярів. Андрій Табачин зазначив: “Для нас важливо працювати для України, а також звісно ми паралельно налагоджуємо контакти з дистриб’юторами в різних країнах світу. Будемо підтримувати контакти з людьми, з якими ми познайомилися на Bett 2024, розглянемо адаптацію під їхні освітні системи.”  За його словами, все більше запитів надходить щодо розширення лінійки набору, аби ним можна було користуватися не тільки на уроках фізики: “Ми розглядаємо перспективу створення нових типів набору для різних навчальних дисциплін. Це дуже добре, що Україна створює делегації, дає змогу поїхати організованій групі активних людей, забезпечує такі стенди на міжнародних виставках для маленьких стартапів. Для EdPro дуже позитивно долучитися і поділитися зі світовими розробниками рівнем українських освітніх напрацювань."   

Як повідомляє Урядовий портал, за 3 дні українські компанії провели понад 230 зустрічей з представниками урядів, фундацій, університетів, шкіл та садочків. Зокрема, розпочали переговори з Oxford University, University of Arts London, University of Liverpool, урядами Ізраїлю, Індії та Польщі.
Українська делегація провела зустрічі з виробниками та BigTech-компаніями, зокрема Lenovo, Dell, Acer, Google, Microsoft, Epson та BenQ. Говорили про постачання технічного обладнання, підтримку адаптації цифрових інструментів для вчителів та закладів освіти.