EdPro на Фестивалі освіти у Львові «Вчителі майбутнього» 

Всеукраїнська подія для освітян у 2023 році.


EdPro на Фестивалі освіти у Львові «Вчителі майбутнього» 

Всеукраїнська подія для освітян у 2023 році.

Зустріч, яку чекали й обговорюють чи не всі вчителі України. На фестивалі зібралися експерти з освіти, щоб обговорити питання щодо навчання під час війни. Команда EdPro долучилася, надаючи технічну підтримку й забезпечення локацій інтерактивними панелями та обладнанням. Наші спікери зібрали на лекціях й майстерках учителів з різних куточків України. Топспікери — міністр освіти Оксен Лісовий, Тетяна Вакуленко. Компанія Едпро підтримує освітні ініціативи, а разом з Освіторією нам вдалося створити для українських освітян чимало можливостей.

Едпро, EdPro, Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, Фестиваль освіти, Вчителі майбутнього, 2023,

Упродовж двох днів відбулося 11 панельних дискусій з найкращими експертами у сфері освіти, понад 130 практичних майстерок, зокрема від експертів із США та Ізраїлю. Загалом вдалося охопити 14 тематичних напрямів — від дошкілля та початкової школи й НУШ до подолання освітніх втрат, ментального здоров’я і STEM. У перший день Фестивалю на подію завітало понад 2 тисячі освітян.  Для EdPro надзвичайно важливо було зібратися разом та підтримати один одного. На стенді EdPro освітяни та гості освітнього Фестивалю досліджували обладнання компанії Едпро.

Спікери від компанії провели лекцію, використовуючи інтерактивну панель EdPro та навчальну програму Мозабук, та майстер-класи за допомогою набору EdPro Amperia.

Лекція "mozaBook — надійна база вчителя в еру штучного інтелекту"Чи може штучний інтелект замінити вчителя та генерувати безпечні освітні матеріали? Чому mozabook є надійним джерелом навчального контенту? 

Спікери:Дмитро ГалькоКуратор напрямку цифрової трансформації освітніх закладів через впровадження сучасного шкільного приладдя від компанії EdPro та програмного забезпечення mozaBook, тренер освітніх проєктів компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert.Вікторія КосикСтарша викладачка кафедри природничо-математичної освіти та технологій Інституту післядипломної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка, директорка Центру освітнього консультування, проєктна менеджерка Команди підтримки реформ МОН України. Авторка підручників та посібників з використання програмного засобу mozaBook.

МайстеркиЦікаві демонстраційні досліди з електрики та магнетизму з набором EdPro Amperia.
Як з набором EdPro Amperia легко провести лабораторні роботи з електрики та магнетизму.

Спікери:Микола Пірогов, к.б.н., керівник напрямку розробки навчально-методичних матеріалів для вчителів компанії EdProОлег Фаренюк, доцент УКУ, провідний інженер ІФКС

Зустрічі вживу, спілкування, побути разом зараз — велика цінність для кожного.

Illustration

Радіємо, що наші екосумки так усім сподобалися :) До зустрічі на наступних подіях. І приєднуйтеся на Освітні курси EdPro у липні!