Що нового в mozaBook та mozaWeb восени?

Нові 3D, Збірки з 3D для роботи офлайн та Цифрові уроки.

У mozaBook та mozaWeb постійно додається щось нове. Хто часто користується, відразу каже: бачив-бачив, на таку-то тему 3D зробили, а в такому-то розділі додали такі-то новинки. Ми вирішили робити щомісяця короткий огляд оновлень, щоб вам було зручно ними одразу скористатися. Вересень закінчується — час читати нашу підбірку! А хто хоче навчитися користуватися програмою, запрошуємо на Вебінар Жовтень 2019 - edpro.ua/webinars!

Нові 3 D-моделі

Illustration

Щоб побачити кілька десятків нещодавно доданих 3D у Медіа бібліотеці відкриваєте закладку 3D-сцени й зверху на сторінці, де позначені усі предмети, обираєте Нове. Ось ви й у розділі з новинками. А найсвіжіші з нових ми публікуватимемо на блозі. У вересні це:Альгамбра у 16 столітті (Іспанія)Випаровування і кипінняСколопендра кільчастаФоллінгуотер (Мілл-Ран, США, 1939)Виробництво цементуМетрополісиЗаборонене місто (Пекін, 17 століття)У вільному доступі для перегляду користувачам без активаційного коду відкриті 5 будь-яких матеріалів на тиждень. А з активаційним кодом — то одна насолода — всі матеріали у зручний для вас час у необмеженій кількості.

Збірки "mozaik 3D інтерактивні моделі" для роботи офлайн у mozaBook

Illustration

Насправді це не настільки нове, але дуже важливе для тих, хто хотів би не залежати від швидкості інтернету та працювати в офлайн-режимі. Завантаживши збірку, ви можете відкривати її у себе локально на пристрої та безпосередньо з цієї збірки переглядати 3D. Такі підбірки з 3D на різні тематики можна знайти у формі пошуку за початком назви MS-95.

Цифрові уроки 

Понад 30 уроків з різної тематики, збагачені 3D-моделями, відео та аудіозаписами є на mozaWeb та у mozaBook. Зараз ці уроки доступні лише англійською. Вибираючи назву предмета на панелі, можна побачити, що є з географії, історії і т.д. Під кожним уроком містяться тематично пов'язані матеріали. Дуже видовищно: підходить як для індивідуальної роботи учнів, так і у групах чи з цілим класом. А поки що можна удосконалювати з дітьми на різних уроках додатково ще й англійську.

Хто хоче розпитати про новинки програми, запрошуємо на перший 30-хвилинний прямий ефір "Цікаве у mozaBook/mozaWeb" від тренера компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert Дмитра Галька. Відеотрансляція відбудеться 4-го жовтня, стартуємо о 16:00. Реєструйтеся та дізнавайтеся найцікавіше про ПЗ від Mozaik!Попередня стаття: Що нового в mozaBook у квітні?Завантажити програму mozaBook (30-денна безплатна версія).