ОСВІТЯНСЬКІ КОНКУРСИ

#SuperUrok2019 — даруємо враження на все життя!

Про поїздку вчителів-переможців конкурсу в Угорщину!

"Цьогорічна команда вчителів уже їздила в Угорщину?" — запитала якось при зустрічі переможець минулорічного конкурсу Наталія Толочко і додала з посмішкою: "Для нас це будуть враження на все життя!" А ми що? Для переможців #SuperUrok2019 подорож організували, а на блозі про це не написали. Ох ця гаряча літня пора — відпустки, дедлайни:) То ж ловіть атмосферну статтю і нехай у нас буде якнайбільше щасливих освітян! Усім бажаємо чудових відпусток!

Illustration

Середина липня — такий час випав цьогоріч команді #SuperUrok для мандрівки. Коротка та насичена, де навчання доповнили екскурсії, місцевий фестиваль та знайомство з працівниками компанії Mozaik.
Навчання було коротким, вже знайомі нашим читачам з попередніх публікацій Максим та Пітер провели лекції та практичні для українських вчителів і наших працівників, показали чудове місто Сеґед та по-домашньому заопікувалися нашою делегацією. Гортайте фото, ловіть натхнення на участь у конкурсі #SuperUrok2020!

"Навчання у Mozaik Education пройшло на одному подиху, адже перейняла багато ідей для реалізації на уроках. Тепер знаю, як можна зацікавити програмою mozaBook інших вчителів, та зможу переконати використовувати її. Приємним бонусом був подарунок коду активації на 3 місяці кожному. На щастя, з того, що сподобалося, не можна виділити щось "най", бо все було на вищому рівні! Починаючи від проживання і до екскурсійних програм. З-поміж усього хочу виокремити дуже хорошу та веселу компанію хлопців - EdPro та дівчат-переможців. За ці декілька днів ми дуже здружились, були в одному ритмі та на одній хвилі. Так що мені дуже сподобався досвід поїздки великою компанією за кордон. Довгі посиденьки у веселій компанії в іншій країні — це те, чого мені бракувало ціле літо!" — поділиласяІлона Івахів, вчитель української мови Ліце. № 51 ім. Івана Франка ЛМР, з командою "Дикий Захід" здобула І місце у конкурсі #SuperUrok2019.
"Змістовне навчання від Пітера Торока, знайомство з гендиректором компанії Mozaik Education та можливість заглянути у її серце — офіс, де створюються 3D- моделі для програмного забезпечення. Насичена відпочинкова програма: зоопарк, поїздка на прогулянковому трамвайчику, термальні купальні, національний парк, місцевий фестиваль, а також надзвичайно смачна угорська кухня та багато іншого цікавого. Емоцій, вражень безліч, гарна та позитивна компанія.Щира подяка #EdPro за такий чудовий конкурс #SuperUrok і мегакруту поїздку для вчителів-переможців!!! Такий конкурс — це стимул вчителям для постійного самовдосконалення і саморозвитку, які обов'язково приноситимуть плоди нашої педагогічної роботи", — написала на своїй сторінці Марія Чичкевич, вчитель географії СЗШ І-ІІІ ступеня «Лідер» з різними формами навчання здобула з командою "Веселі струмочки" ІІ місце у конкурсі #SuperUrok2019.
"Велика подяка компанії Edpro за цікаве змістовне навчання в Mozaik. Для нас це стало можливістю професійного розвитку. Нові знайомства з угорськими тренерами сприяли тому, що ми комфортно почувалися в Угорщині і стали дружньою командою.Було цікаво на екскурсіях містом, Сегед називають "містом Сонця", це тихе, спокійне, дійсно сонячне місто. Дуже сподобалася екскурсія у Національний парк, зоопарк, термальні купальні. Чудово, що вчителям організовують такі поїздки, це мотивує та надихає на цікаву роботу з дітьми, робить вчителів щасливішими", — відзначила у дописі Наталія Рудик, вчитель фізики Здолбунівської гімназії Здолбунівської районної ради, з командами "SuperKids" та "Юні Ейнштейни" здобула ІІІ та ІV місця у конкурсі #SuperUrok2019.

Illustration

Щасливі вчителі
Марія Чикевич, Наталія Рудик,
Ілона Івахів

Illustration