Всеукраїнська конференція від EdPro та сертифікація 










Науково-практична конференція «Впровадження сучасних інформаційних технологій в освіту». Відеозаписи. Форма для тестування та отримання сертифікатів.

Цього тижня відбулася науково-практична конференція «Впровадження сучасних інформаційних технологій в освіту», яку EdPro провели спільно з Інститутом модернізації змісту освіти 29-30 серпня 2022 року. Учителі зможуть переглянути записи та пройти підвищення кваліфікації з отриманням електронних сертифікатів на 3 години / 0, 1 єктс, заповнивши цю форму із запитаннями до 9 вересня!Важливо: на електронну адресу можна видати один Сертифікат! Тому вказуйте свою персональну електронну пошту.  

Якщо з нашого боку потрібна допомога щодо інформації про обладнання, звертайтеся: (032)249 2029 / (050)317 2029au.orpde%40troppusфейсбук-сторінка EdProUa

Відеозаписи виступу кожного спікера на ютуб-каналі EdPro.

Програма виступів 29 серпня

«Реєстрація вчителів та учнів на порталі ua.mozaweb.com та робота на ньому»Дмитро Галько, тренер освітніх проєктів компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert.

«Робота з електронними підручниками та посібниками в Mozabook»Вікторія Косик, директорка Центру освітнього консультування, ст.викладачка кафедри природничо-математичної освіти та технологій ІПО Київського університету ім. Бориса Грінченка, авторка підручників та посібників з використання програмного засобу mozaBook.

“Приклад уроку в Mozaweb” Максим Рудич, вчитель біології загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Гімназія №34 «Либідь» ім. Віктора Максименка» Подільського району м. Києва, автор підручників з біології та природничих наук видавництва “Ранок”.

“Навчання в умовах війни. Практичні рішення” Віктор Круглов, директор Видавництва "Ранок".

Програма виступів 30 серпня

“Про умови на освітньому ринку з якісними підручниками” Євген Баженков, директор Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”.

«Побудова сучасної дистанційної освіти для усіх учасників освітнього процесу»Захар Симчич, заступник директора з розвитку «Атмосферна школа».

“Застосування електронних підручників в 1- 5 класах НУШ” Зарецька Ірина, зав. кафедри теоретичної та прикладної інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна , к.ф.м.н., доцент.

“Застосування електронних підручників в 1- 5 класах НУШ” Корнієнко Марина, вчителька інформатики Харківського приватного ліцею "Школа “Ранок”, учитель-методист, Заслужений учитель України, головна редакторка відділу навчальної літератури видавництва "Ранок”.

«Електронні підручники. Чому це значно більше ніж просто pdf»Поліщук Євгенія, вчителька історії Митницької гімназії Васильківської ОТГ, вчителька вищої категорії, старша вчителька.

Сподіваємося, стаття буде для вас корисною і ви скористаєтеся нагодою ознайомитися з потрібними доповідями спікерів та отримаєте необхідну інформацію. Інформація про види кодів активації, бонуси, знижки й варіанти, як отримати коди активації безоплатно знайдете у статті "Коди активації програми mozaBook з вересня 2022" на блозі EdPro.Чекаємо на відповіді учасників Конференції до 9 вересня. Та спокійного початку навчального року всім!