Хто та як користується кодами активації Мозабук?







Практичне застосування кожного з активаційних кодів для українських користувачів.

З початку 2022 року коди активації для користувачів mozaBook і mozaWeb оновилися. Як вони працюють ніхто не встиг випробувати, бо у лютому почалася війна, а з березня до кінця вересня усі матеріали в програмі були відкритими. Освоїтися з використанням матеріалів у програмі та на сайті можна завдяки Освітнім курсам компанії EdPro. Як вибрати той код активації, який підійде вам? Зважаємо на умови, в яких ви зможете користуватися навчальними інструментами, опис функцій та вартість коду. Робимо вибір, консультуємося при потребі: au.orpde%40troppus

Illustration
Illustration
Illustration

Достатньо електронних підручників та методичних посібників з відео, 3D, Цифровими уроками? Користуйтеся вільним доступом до кінця 2022 року! 
Потрібні всі матеріали для уроків? Обираєте один із трьох основних кодів активації. В описі відзначаємо їхні особливості. Кожен код надає доступ до усіх матеріалів — 3D-сцени, навчальні відео, цифрові уроки, інструменти для розвитку навичок, цифрові симулятори, електронні підручники відповідно до програм МОН України та НУШ, як і можливість створювати інтерактивні зошити уроків та презентації. Для дистанційної освіти mozaBook чудово поєднується із Zoom чи Google Meet.

mozaBook CLASSROOM Plus 

Лише цей активаційний код підходить для використання у школі, коли показ вмісту відбуватиметься на великому екрані. Це найкращий варіант забезпечити доступ, на ОДНОМУ пристрої з великим екраном чи комп'ютері з проєктором, необмеженій кількості вчителів та учнів. Вчителі можуть використовувати пристрій як для підготовки, так і для проведення дистанційних уроків чи уроків у комп'ютерному класі наживо.

Illustration

Вчителі можуть:● відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео, цифрові уроки) без обмежень;● у програмі mozaBook формувати класи, призначати інтерактивне Домашнє завдання та починати Класну роботу;● використовувати пристрій для проведення уроків можуть безліч вчителів почергово. Кожен заходить у програму під своїм обліковим записом;● створювати власні електронні підручники з PDF-файлів (додавати книжки котрі відсутні у системі);● створювати інтерактивні зошити та презентації та поширювати їх для інших користувачів;● використовувати програму на великих екранах (інтерактивні панелі, комп'ютер з проєктором, будь-який екран діагоналлю понад 30 дюймів);● використовувати інтерактивний вміст цифрових книг в режимі офлайн;● ілюструвати та збагачувати як власні, так і присутні в системі підручники.

Вчителі НЕ можуть:● використовувати портал ua.mozaweb.com у зовнішньому браузері, за межами програми mozaBook;● активувати програму mozaBook в іншій операційній системі ніж Windows;● цим кодом активувати програму на мобільних пристроях.

Код активується на пристрої у програмі mozaBook. Вартість: 5 175 грн

mozaBook SCHOOL-LAB 

Найкраще підійде для використання у класі інформатики на персональних комп'ютерах чи ноутбуках з операційною системою Windows. У програмі mozaBook, учні чи вчителі отримають доступ до всього цифрового вмісту системи, зможуть брати участь у Класній роботі та виконувати домашні завдання, кожен під своїм обліковим записом.
Вчителі можуть використовувати цей тип активації як для підготовки, так і для проведення дистанційних уроків чи уроків у комп'ютерному класі наживо.

Illustration

На фото заняття у комп'ютерній школі Інни Тріщук.

Вчителі можуть:● відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео, цифрові уроки) без обмежень;● почергово використовувати пристрій для проведення уроків можуть безліч вчителів. Кожен заходить у систему під своїм обліковим записом;● створювати власні електронні підручники з PDF-файлів (додавати книжки котрі відсутні у системі);● створювати інтерактивні зошити та презентації та поширювати їх для інших користувачів;● використовувати інтерактивний вміст цифрових книг в офлайн режимі;● ілюструвати та збагачувати як власні, так і присутні в системі підручники.

Учні можуть:● відкривати свої цифрові книги та поширені вчителем зошити;відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео та цифрові уроки);● використовувати всі інструменти та ігри для тренування навичок;приєднатися до уроків, запущених їхнім учителем, за допомогою функції "Класна робота";виконувати інтерактивні Домашні завдання, надіслані вчителями;● створювати інтерактивні зошити та презентації та поширювати їх для інших користувачів.

Вчителі та Учні НЕ можуть:● використовувати програму на мобільних пристроях з операційними системами Android/iOS;● використовувати портал ua.mozaweb.com у зовнішньому браузері, за межами програми mozaBook;● активувати програму mozaBook в іншій операційній системі ніж Windows;● використовувати програму на екранах розміром більш ніж 30 дюймів по діагоналі;● поділитись з іншими користувачами імпортованими PDF-файлами підручників у програму mozaBook. Вони будуть доступні лише локально;● активувати більше ніж один пристрій цим кодом активації.

Код вводиться на пристрої у програмі mozaBook. Вартість: 1 725 грн

Mozaik STUDENT Plus

Цей код призначений для одного облікового запису користувача. Учні отримають доступ до всього цифрового вмісту системи, зможуть брати участь у Класній роботі та виконувати домашні завдання на комп'ютерах Windows та мобільних пристроях Android/iOS. Для вчителя, цей активаційний код буде корисним для дистанційного навчання (поширення екрана через системи Zoom, Google Meet чи подібних), чи підготовки власних зошитів та презентацій уроків.

Illustration

Вчителі можуть: ● активувати персональний обліковий запис, що дозволить входити у систему почергово:- у програмі mozaBook;- на порталі ua.mozaweb.com; - в сторонньому браузері; - в програмах для мобільних пристроїв.● відкривати свої цифрові книги;● відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео та цифрові уроки);● використовувати всі інструменти та ігри для тренування навичок;● створювати інтерактивні зошити та презентації у програмі mozaBook;● завантажувати зошити та презентації в хмару ua.mozaweb.com;● використовувати підручники та зошити в офлайн режимі у програмі mozaBook на комп'ютері та мобільних пристроях;● ілюструвати та збагачувати свої книги.

Учні можуть:● активувати персональний обліковий запис, що дозволить входити у систему почергово:- у програмі mozaBook; - на порталі ua.mozaweb.com; - в сторонньому браузері; - в програмах для мобільних пристроїв.● відкривати свої цифрові книги;● відкривати весь інтерактивний вміст (3D-сцени, навчальні відео та цифрові уроки);● використовувати всі інструменти та ігри для тренування навичок;● приєднатися до уроків, запущених їхнім учителем, за допомогою функції "Класна робота";● виконувати інтерактивні домашні завдання, надіслані вчителями;● створювати інтерактивні зошити та презентації;● виконувати інтерактивні домашні завдання, надіслані вчителями на сайті mozaWeb, в програмі mozaBook для Windows/Android/iOS під своїм обліковим записом;● відкривати поширені вчителем інтерактивні зошити, створені в mozaBook, та створювати власні.

Вчителі та Учні НЕ можуть:● поділитись з іншими користувачами імпортованими PDF-файлами підручників у програму mozaBook. Вони будуть доступні лише локально;● частина функціонала (формування класу, створення домашнього завдання, старт Класної роботи) доступна тільки при наявності учительського типу облікового запису;● використовувати програму на екранах розміром більш ніж 30 дюймів по діагоналі.

Активується обліковий запис на сайті ua.mozaweb.com, де потрібно ввести код.Вартість: 1 312 грн

Відеоінструкція щодо активації: https://youtu.be/MqNNG_BEo7M
Онлайн можна придбати коди активації mozaBook та Mozaik одним платежем або у розтермінування.