Як створити фотоальбом у Мозабук — проєкт студентів НУБіП України

Присвячується усім користувачам програми mozaBook 

Для випускних класів проєкт, який створили студенти НУБіП України про цифрові альбоми, буде дуже актуальним. Презентації можна переглянути на сайті ua.mozaweb.com, а перелік усіх проєктів — у статті "Майбутні IT-фахівці дослідили mozaBook". Про кожну роботу писатимемо детальніше окремо. Сьогодні дізнаєтеся про те, як створювати Цифрові альбоми спогадів у Мозабук.

Як зазначив співавтор проєкту “Цифрові альбоми спогадів” В'ячеслав Болховітінов, матеріал згодиться для користувачів програми Мозабук, художників, блогерів, фотографів. "До переваги можу віднести: інтерактивність, адаптивність, легкість використання, широкий спектр використання навчальних матеріалів. До недоліків: обмежені можливості без доступу до Інтернету, вартість, залежність від обладнання, проблеми з відновленням даних, сумісністю з пристроями та іншими технічними аспектами”, — зазначив студент НУБіП України В'ячеслав.

Ця презентація є детальною інструкцією та вказівником, як створювати фото альбом із використанням інструментів програми Мозабук із додаванням фото, текстів та аудіо. Також інформують про ресурси для генерування зображень за допомогою ШІ. Звісно, розповідають, як завантажити альбом на сайт ua.mozaweb.com (для користування та перегляду презентацій, необхідна реєстрація).

Студентка Анна Паламарчук працювала над проєктом “Memorift” та відзначила, що він буде корисним для людей, які хочуть зберегти та поділитись своїми спогадами, фотографіями. “Переваги: широкий вибір інтерактивних можливостей, зручний інтерфейс. Недоліки: обмеженість функцій порівняно з іншими програмами та можливі проблеми з сумісністю”, — підсумувала роботу студентка НУБіП Анна.

Учителі та учні можуть скористатися проєктними роботами, аби створювати у навчальній програмі цифрові фотоспогади з окремими класами про навчальний рік або про навчання у школі з випускним класом. Скористайтеся нагодою, хто працює з Мозабук, — такий подарунок буде з кожним роком ставатиме ціннішим.