Компанії EdPro 7 років




Як команда EdPro розвиває українську освітянську спільноту.

Нам виповнюється сім років. Що вдалося за цей час, як ми розвиваємося, та як з нами найкраще тримати контакт, ділимося у цій статті. Отож, з появою української компанії EdPro навесні 2017 року на ринку з’явилося інтерактивне обладнання з найкращими характеристиками — інтерактивні панелі EdPro. Щороку користувачі отримують оновлений модельний ряд з найкращим функціоналом, вибраним на всесвітніх виставках. Навіть під час війни ми знаходимо можливості для оновлення пристроїв та пропозиції українським освітянам.

Illustration

Співзасновники компанії EdPro Наталія, Андрій та Юрій Табачини

У кожній з 24 областей України (до повномасштабного вторгнення) користувалися інтерактивними панелями EdPro як комплексним рішенням для освіти. Це багатофункціональні прилади: бездротове поширення екрана комп'ютера або мобільного пристрою, маркерна дошка, що може запам'ятати та поділитись написаним, інтерактивні опитування прямо під час презентації та багато іншого в одному пристрої. Який, до слова, можна використовувати як з ноутбуком, якщо у вчителя є така потреба, так і без нього. Прилад не потребує калібрування та додаткових налаштувань, працює при денному світлі, немає проблеми з відкиданням тіні, підтримує одночасно 20 дотиків, має антивандальний захист та у поєднанні з підставкою на коліщатах легко перевозиться між класами. Характеристики інтерактивного обладнання також мають значення щодо того, як воно застосовується під час війни у школах. Українські військові також працюють з нашими інтерактивними панелями.

Illustration

Не менш цінним для учителів є наповнення — навчальна програма mozaBook. Власне навесні 2022-го року тільки через одну онлайн-школу «Оптіма» вдалося забезпечити завершення навчального року для більше ніж 100 тисяч українських дітей, які виїхали у різні країни світу. Навчальна система Mozaik містить: 300 підручників та посібників відповідно до програм МОН України та НУШ, 1300 3D-презентацій з 5000 3D-сценами, 5300 відео та ілюстрацій, 118 інструментів та симуляторів, 1300 цифрових уроків різної тематики. Кількість освітніх матеріалів постійно збільшується.

Illustration

Окрім того, що компанія EdPro забезпечує ринок інтерактивним обладнанням та навчальним ПЗ, тренери компанії проводять онлайн Освітні курси компанії EdPro. Це ґрунтовні лекції, можливість на практиці перевірити засвоєний матеріал, виконуючи домашні завдання у зручний час. Учасники мають змогу отримати сертифікати про підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників. Навчання та отримання сертифіката за результатами виконаних завдань, відбувається на безоплатній основі.Понад сімдесят навчально-методичних посібників для різних класів та предметів за програмами МОН України з інтерактивним наповненням розробила наша команда та опублікувала у навчальній системі Mozaik. Особливо важливим є доступ до посібників для учителів НУШ, коли не у всіх є в наявності підручники. Наші путівники “Mozabook на щодень. Україна” дозволяють знайти матеріали про важливі події та відомих українців на кожен календарний день, що зручно як для кількахвилинної бесіди з учнями, так і для позакласної роботи. А методичний посібник з предмета Захист України доповнюємо дидактичними матеріалами

Illustration

Дмитро Галько, куратор напрямку цифрової трансформації освітніх закладів через впровадження сучасного шкільного приладдя від компанії EdPro та програмного забезпечення mozaBook, тренер освітніх проєктів компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert.

Співпрацюючи з українськими видавництвами, ми наповнюємо навчальну систему Mozaik підручниками та забезпечуємо можливість використання електронних та збагачених інтерактивом підручників. Також ми створили інтерактивні посібники, що стосуються інклюзії, вивчення абетки, критичного мислення, українських традицій.Команда EdPro займається не лише перекладом українською мовою 3D-сцен, відео, Цифрових уроків та різним наповненням у великій за обсягом навчальній системі Mozaik, також ми ініціювали створення власних Цифрових уроків про українське військо, 3D про українського козака та собор Софії Київської

Illustration

Українські освітяни, отримавши можливість навчитися працювати з такою потужною навчальною програмою, охоче діляться своїм досвідом з іншими педагогами. На ютуб-каналі EdPro створено підбірку “Уроки з MozaBook від вчителів-практиків” з відео, де можна знайти уроки з різних предметів для різних класів. Ми провели й зберегли записи Вебінарів для вихователів, учителів різних класів та дисциплін. Також на нашому ютуб-каналі є понад 60 відеоекспериментів з фізики, лабораторні роботи з електрики та магнетизму. Понад сотню експериментів з фізики можна знайти у посібнику “Досліди та демонстрації з набором Amperia”

Illustration

Автори Олег Фаренюк та Микола Пірогов біля інтерактивної панелі EdPro, на екрані новий посібник у програмі mozaBook.

Розробники компанії EdPro створили набір для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах EdPro Amperia. Саме з цим набором наша компанія неодноразово представляла Україну на міжнародних світових виставках освітніх технологій. Учителі фізики діляться з нами захопленням від роботи з автономним та зручним набором. Цьогоріч EdPro Amperia представляла Україну на найбільшій у світі EdTech-події, яка щорічно проходить у Великій Британії — Bett UK. За участь змагалися 29 стартапів, з яких 8 вибороли право представляти Україну на Bett UK 2024. Про враження від події представників компанії EdPro читайте у статті "EdPro Amperia на Bett 2024"Керівник компанії EdPro Юрій Табачин пройшов відбір на навчання за програмою Stanford Ignite Ukraine в одній із найкращих бізнес-шкіл світу Stanford Graduate School of Business. 42 українських власників малого та середнього бізнесу саме зараз проходять навчання. На програму надходили заявки з різних регіонів України. Основним критерієм відбору була мотивація та намір підприємців вдосконалити власні бізнеси, до прикладу масштабуватись, запустити нові продукти/послуги, впровадити інновації, залучити інвестиції чи вийти на нові ринки. Ми чекаємо Юрія Табачина, натхненного новими ідеями та знаннями. І анонсуємо найкращу новину для української спільноти про нове обладнання від EdPro, яке скоро буде у доступі для ознайомлення та придбання. 

Illustration

Активне спілкування з освітянами та користувачами наших освітніх рішень відбувається через різні канали комунікації, де можна отримати консультацію чи уточнити робочі моменти, які у вас виникають. Закликаємо обирати найзручніший для вас варіант та будемо раді відповісти на ваші запити, відгуки, пропозиції та привітання із тим, що ми є і так гарно працюємо в Україні. Дякуємо, що ви з нами.