Комплексне викладання фізики у школах України з приладами й матеріалами від EdPro 

Про набір EdPro Amperia, посібник “Досліди та демонстрації з набором Amperia” та майже 240 Цифрових уроків з фізики в Мозабук чи на сайті ua.mozaweb.com

Набір для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах EdPro Amperia, довідник зі 100+ відеоекспериментами з фізики та майже 240 Цифрових уроків з фізики в Мозабук чи на сайті ua.mozaweb.com — разом це суперпідтримка для кожного вчителя фізики та потужна база для учнів. Про посібник “Досліди та демонстрації з набором Amperia” можна прочитати цілу статтю на блозі Едпро із переліком можливостей та коментарями розробників й авторів книги. До речі, довідник буде корисним також для учителів хімії чи інформатики, викладачів предметів “Я досліджую світ” чи “Природознавство”, а у перспективі вчителі географії чи біології знайдуть серед цих дослідів цікаві для себе і свого предмета демонстрації. Довідник у вільному доступі для користувачів системи Mozaik до кінця 2023 року, як і решта українських підручників та навчальних посібників.

EdPro Amperia, посібник “Досліди та демонстрації з набором Amperia”, Олег Фаренюк

Про роботу з набором Amperia, який розроблявся у тісній співпраці разом з учителями, можна ознайомитися у публікаціях на блозі Едпро: “EdPro Amperia на Виставці Експо-2020”, “EdPro Amperia в дії”, “EdPro Amperia — серед переможців Ukraine Tech Day”, “EdPro Amperia — перші кроки у світ”, “Майбутнє освіти — у різноманітності: Пауль Пшенічка”.Відгуки вчителів-практиків, розповіді розробників та сама історія створення набору найкраще зорієнтують у тому, для кого він найкраще підійде.Детальніше про характеристики та вартість набору на сайті: https://edpro.ua/amperia 

Набір для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах EdPro Amperia

З понад 200 Цифрових уроків з фізики виберемо по одному з кожного розділу: механіка, сучасна фізика, електрика, термодинаміка, аби розглянути ці видовищні матеріали. Структура кожного уроку така, що спочатку йде перелік питань, а потім їх пояснення. Цифрові уроки доступні для користування за наявності коду активації Мозабук. 

"Під тиском..."На цьому уроці, ви знайдете відповіді на питання про тиск твердих тіл, рідин і газів.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів, Цифрові уроки

На цьому уроці досліджують такі питання:● Що таке тиск у фізиці?● Чому гострим ножем різати простіше?● Що відбувається під водою?● Як зубна паста видавлюється із тюбика?● Ви можете підняти слона?● Надута і водночас ні?● Чи тисне на нас атмосфера?● Без свідомості, чи не так?

"Волосся стає дибки?"Урок з експериментами, які пов'язані з електричним зарядом.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів, Цифрові уроки

На цьому уроці досліджують такі питання:● Притягування або відштовхування?● Як змусити трубочку ширяти в повітрі?● Ви можете відхилити струмінь води?● Як відокремити сіль і перець?● Що відбувається під час блискавки?

"Народження квантової механіки"Квантова механіка повністю змінила наші знання про матерію та функціонування світу.

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів, Цифрові уроки

На цьому уроці досліджують такі питання:● Яка модель атома найточніша?● Як можна пояснити теплове випромінювання?● Чому фотоефект настільки загадковий?● Що таке електрон? Це частинка чи хвиля?

"Чи достатньо у вас енергії?"За скільки хвилин бігу ви витратите енергію, яку дає плитка шоколаду?

Мозабук, Мозавеб, mozaBook, mozaWeb, курси EdPro, навчання для вчителів, Цифрові уроки

На цьому уроці досліджують такі питання:● Що таке горіння?● Чи можемо ми набрати вагу від калорій?● Скільки калорій ви спалюєте?

Досліджуйте нові інструменти й можливості, діліться й обговорюйте з колегами. ЗІ свого боку ми завжди відкриті до розмови, надаємо консультації. Тож якщо у вас виникають запитання, пишіть або телефонуйте у робочі дні: au.orpde%40troppus / (032)249 2029 / (050)317 2029.