Кому підійдуть Освітні курси компанії Едпро?

Поки тренер перевіряє домашні завдання, поділимося, що розповідають учителі про навчання від Едпро.

На початку жовтня стартував черговий етап Освітніх курсів для учителів від компанії Едпро. До кінця місяця можна проходити будь-який з обраних курсів та надсилати домашні завдання. Якщо ви успішно завершите навчання, у вас буде підтвердження-сертифікат для підвищення кваліфікації та уміння користуватися сучасними навчальними інструментами програми Мозабук для навчання.

Illustration

І поки наш тренер перевіряє домашні завдання, поділимося відгуками сертифікованих учителів з різних куточків України. Адже це для вас може бути певним орієнтиром.

Що нам розповіли про свої враження учителі з минулого освітнього етапу?


Учителька Наталія Куркай обрала курс "Використання програмного комплексу Mozaik в дистанційній освіті": "Я обрала це навчання тому, що мене зацікавив програмний комплекс Mozaik та його можливості. Навчилася створювати зошити, збагачувати їх різними цифровими інструментами. Думаю, що це буде мотивувати учнів до навчання, зробить його цікавішим. На практиці обов'язково буду застосовувати зошити, які зможу підготувати та наповнити усім, що мені потрібно для уроків".
Учителька зарубіжної літератури Світлана Лазаренко у серпні пройшла курс «Основи роботи з mozaBook та mozaWeb»: "По-перше, тепер створюватиму зошити для асинхронних уроків своїм учням. Це дуже зручно і цікаво. Сподіваюсь, для них буде теж захопливо опрацьовувати) А по-друге, по-третє... і скільки буде потрібно, буду пробувати все! Вдосконалюватиму вивчене, бо з мого предмета, на жаль, повністю готових напрацювань майже немає на цьому ресурсі. Є привід зробити те, що потрібно для роботи самій:) Давно чула про міжнародну освітню платформу «Mozaik Education». Навіть спробувала демо версію восени минулого року. Але навчання на курсах відкрило для мене, що можливості набагато більше, аніж користування 3D-картами та тестами. І що ще важливо, МozaBook об'єднує в собі дуже багато застосунків, розкиданих у мережі інтернету. Це так важливо, що тут є інтерактивна дошка, електронні книги та купа інструментів зі створення ігор, тестів, кросвордів... Голова обертом від можливостей! А те, що можна до "зошитів" одразу додавати відео, тести, 3D.... Швидше буде перерахувати, що не можна зробити) Уроки на курсі за тривалістю дуже зручні — 30-40 хвилин. Але, опрацьовуючи покроково кожну новинку, я помічала, що спливає 3-4 години. Не часто зараз зустрінеш курси, на яких не просто — треба, але й цікаво та захопливо. Дуже вдячна за курси! І як добре, що мені випадково трапилась реклама щодо їх проходження у вайбері на nus.org.ua.

Illustration

Учитель математики та інформатики Ірина Жосан успішно завершила курс "Використання програмного комплексу Mozaik вчителем математики": "Дуже цінуємо вашу роботу. Бажаю завжди тримати високу планку та радувати нас сучасними та цікавими уроками. Доступні та зрозумілі уроки. Приємні лектори та дуже багато корисної інформації. Майже все з програми використовую на уроках, якщо дозволяє програмне забезпечення."
Про курс "Використання програмного комплексу Mozaik вчителем біології" розповіла вчителька біології Оксана Петрусенко, адже вона активно використовує навчально-методичні рекомендації до уроків від EdPro. "Знаю велику кількість охочих вчитися у вас, також знаю, що нам потрібно ще більше контенту в програмі. Цей навчальний курс простий у використанні, де якісний контент, доступне і чітке пояснення, легкі та корисні практичні завдання".
Заступник директора Курахівського ліцею "Престиж" Олена Антикуз завершила протягом літнього навчання 4 освітні курси: базовий курс з mozaBook, навчання для дистанційної освіти, курс для учителів фізики та для учителів НУШ: "На ua.mozaweb.com зареєстрована давно, іноді використовувала 3-Д моделі, зараз розмірковую над питанням придбання доступу до ПЗ mozaBook. Дякую за надану можливість в опануванні нових інструментів для організації навчальної діяльності учнів, особливо під час дистанційного навчання, це корисний програмний продукт для освіти. Детальні та якісні 3-Д моделі, можливість використання підручників із поєднанням мультимедіа, зрозумілі пояснення спікерів щодо роботи з програмним продуктом". 

Відгуки учителів літніх курсів знайдете у публікації на блозі EdPro "Освітні курси компанії Едпро влітку 2023", зокрема у дописі "Три кроки до підвищення кваліфікації з EdPro" йдеться про клопотання про визнання результатів підвищення кваліфікації, яке важливо подати протягом одного місяця після завершення підвищення кваліфікації.

Illustration

Нагадуємо, що вчителі можуть проходити навчання у зручний час протягом жовтня та надсилати домашні завдання. Реєстрація відбувається на сторінці обраного курсу. Сертифікація та навчання проходить коштом компанії Едпро, що означає про безоплатний доступ до усіх матеріалів для учасників навчання.