Чотири посібники “НУШ. 7 клас. Здоров'я, безпека та добробут” у програмі Мозабук

Відкрити посібники на сайті ua.mozaweb.com може кожен, у кого є створений обліковий запис.

Уже 10 навчально-методичних посібників для учителів НУШ 7 класу команда Едпро опублікувала в навчальній програмі mozaBook на освітньому сайті ua.mozaweb.com — два посібники з біології, з хімії, три посібники для НУШ 7 класу з фізики та чотири з основ здоров’я. Найсвіжіші — “НУШ. 7 клас. Здоров'я, безпека та добробут”. Повний перелік книг та посібників можна переглянути за цим посиланням. Отож, якщо вас цікавлять матеріали для уроків у 7 класах за програмою НУШ, користуйтеся. 

НУШ, Мозабук, Мозавеб, Едпро, EdPro, Основи здоров'я

На заняттях учитель може відкривати з посібників у потрібний момент цифровий контент. Також учитель може використовувати їх для підготовки своїх власних зошитів, копіюючи лише те, що потрібно на конкретний урок. Відкрити посібники на сайті ua.mozaweb.com може кожен, у кого є створений обліковий запис. Після реєстрації на порталі можна користуватися усім вмістом навчально-методичних посібників.

Опубліковані посібники “НУШ. 7 клас. Здоров'я, безпека та добробут”● За програмою авторів: Василенко С.В., Колотій Л.П.● За програмою авторів: Воронцова Т.В., Пономаренко В.С., Андрук Н.В. та ін. ● За програмою авторів: Гущина Н.І., Василашко І.П. ● За програмою авторів: Шиян О.І., Дяків В.Г., Седоченко А.Б., Страшко С.В. 

Кожен посібник збагачений яскравим тематичним цифровим контентом: відео, 3D, цифрові уроки, ігри, завдання, тести, вікторини, інструменти на допомогу вчителю при поясненні конкретної теми.

Нагадуємо, що загалом команда EdPro опублікувала понад 70 навчально-методичних посібників з різних предметів та 2 путівники “Мозабук на щодень”. Повний перелік можна переглянути за посиланням на сайті edpro.