Перша підбірка уроків від фіналістів та учасників конкурсу “Онлайн-урок з mozaBook2022”

Уроки та відео для натхнення кожному вчителю!



Ділимося посиланнями на зошити та відео учителів, які цьогоріч взяли участь у Всеукраїнському конкурсі від EdPro зі створення онлайн-уроку за допомогою засобів, які пропонує програма MozaBook. В зошитах уроків ви побачите презентаційні можливості, різноманітні типи інтерактивного наповнення для різних шкільних предметів, а у відео — як цим усім найкраще скористатися. Адже колеги порадять найкраще. Обирайте за назвою, якщо орієнтуєтеся на предмет викладання, або ті уроки, що вас зацікавили. Щоб переглядати зошити уроків на сайті ua.mozaweb.com, необхідно зареєструватися і заходити під своїм обліковим записом.

Система кровообігу. Серце: будова та функції. 8 клас 

Урок переможця конкурсу — Стражнікової Марії з КЗ ЛОР Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти.Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Кейс-урок з фізики "Едісон". 9 клас

Урок переможця конкурсу — Юлії Луньової з Primus Inter Pares School, м. ДніпроВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Culture. The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Урок переможця конкурсу — Черепович Тетяни з Дубенського ліцею №6Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Тіла обертання. 11 клас

Урок переможця конкурсу — Тетяни Ігнатьєвої з КЗ "Ліцей "Муніципальний колегіум"Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Горіння вуглеводнів. 9 клас

Урок переможця конкурсу — Юлії Розквас з Великоколоднівського НВК І-ІІІ стВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Для нас важливо, що кожен з учасників отримав допомогу саме у засобах для навчання, адже освітня програма такого рівня — міцна опора в щоденній роботі педагога. А те, що учителі люблять й уміють з нею працювати, ви зможете переконатися на прикладах у цій статті.

Illustration
Illustration
Illustration

Уроки та відео фіналістів конкурсу

Illustration

Методи пізнання природи, 5 клас

Урок фіналістки конкурсу — Людмили Жировецької з СЗШ № 13 м. ЛьвоваВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Механічний рух. Рівномірний прямолінійний рух. 10 клас

Урок фіналістки конкурсу — Лейбик Людмили з КЗВО "Луцький педагогічний коледж" ВОРВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Рух у природі й техніці. Реактивний рух. Періодичність. Циклічність 

Урок фіналістки конкурсу — Бузько Вікторії з КЗ "НВО №6 "СЗШ I-III ступенів, "ЦЕВ "Натхнення"Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Погода та її елементи. Географія, 6 клас

Урок фіналістки конкурсу — Тетяни Гришельової з Запорізького ліцею Апостолівської міської ради Криворізького районуВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Гліцерол - багатоатомний спирт. Хімія, 9 клас

Урок фіналістки конкурсу — Людмили Жировецької з СЗШ № 13 м. ЛьвоваВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Травлення в ротовій порожнині. Біологія, 8 клас

Урок фіналістки конкурсу — Маргарити Атаманчук СЗШ 93 міста КиєваВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Як рухається кисень та поживні речовини в організмі людини, 5 клас Інтегрований курс "Пізнаємо природу"

Урок фіналістки конкурсу — Кавки Надії з Ямницького ліцеюВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Я досліджую світ "Чому кров червона? Англійська мова "My heart". Бінарний урок.

Урок фіналістки конкурсу — Юлії Зозулі з НВО СЗНЗ Iст. " Гармонія гімназія ім. Т. Шевченка-ЦПВ "Контакт"Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Комахи : особливості будови, їх роль у природі та значення у житті людини. 7 клас

Урок фіналістки конкурсу — Ольги Гарбуз із Бориспільського ліцею "Патріот"Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Додавання і віднімання десяткових дробів для 5 класу

Урок фіналістки конкурсу — Оксани Фозикош з ПЗЗСО ліцей "Дивосвіт"Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Фізичні явища та їх різноманітність. Природознавство. 5 клас 

Урок фіналістки конкурсу — Оксани Гладьо з СЗШ №55 м.ЛьвоваВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Урок на тему "Насінина" для 6 класу

Урок фіналістки конкурсу — Галини Бавдис СЗШ І-ІІІ ст. №78 міста ЛьвівВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Леонід Каденюк - перший космонавт незалежної України

Урок фіналістки конкурсу — Галини Ховренко з Глухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Основні положення атомно-молекулярного вчення про будову речовини. Початкові відомості про будову атома. 7 клас

Урок фіналістки конкурсу — Свірєпової Вікторії з КЗ "ОЗЗСО "Престиж" ГМР Відкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Illustration

Якими методами та інструментами досліджують природу. 5 клас НУШ

Урок фіналістки конкурсу — Теребіленко Людмили зі Скандинавської гімназіїВідкрити на сайті mozaWeb зошит уроку / переглянути відео.

Учителі початкової, середньої та старшої школи успішно користуються інтерактивними інструментами, можливостями презентацій з красивим дизайном, анімаціями, не кажучи вже про саме наповнення з якісним, видовищним, детальним або масштабним підходом. Другу підбірку уроків опублікуємо наступного тижня. Свої відгуки та запитання можете залишати під публікаціями на сторінці EdPro у соцмережах.