EdPro у 2018: чим ми жили і що здійснили


Що 2018 рік драйвовий, відчув кожен з команди EdPro. Так активувалися, що навіть взимку на вулиці не мерзнемо:) І з нагоди наближення новорічних свят хочеться подякувати всім за щоденну підтримку, яку ми даємо один одному, класний настрій, яким ділимося, і дискусії в мітінгрумі чи на офісній кухні, які нам не дають стояти на місці. Команда EdPro — ви супер! І озираючись на пройдений шлях, можна сказати, що нам пощастило зібрати разом таких класних людей і створити в Україні дуже потрібний проект. Бо більше зацікавлених школярів, задоволених вчителів та якісних уроків — це добре для усіх довкола нас.Розпочався цей рік з презентації нашого першого власного українського контенту в програмі mozaBook — 3D-моделі реєстрового козака війська Богдана Хмельницького. Наш менеджер проєктів Ігор Феник майже навчився тримати шаблю по-козацьки, а співпраця з Тарасом Тимчаком та реконструкторами з ВІГ Курінь Печерської сотні була цікавою і результативною — нашого козака вивчають користувачі mozaBook у всьому світі.

Конкурс #SuperUrok — один з наших наймасштабніших проєктів цього року за кількістю залучених учнів та вчителів, які експериментували й створили власний оригінальний відеоконтент. І задоволених вчителів у нас стало точно більше, принаймні шестеро, які стали переможцями та отримали свої призи, можуть це підтвердити.

Illustration

Нагородження команд-переможців

Наш тренер Дмитро Галько провів цьогоріч 3 онлайн-Вебінари для кількох тисяч вчителів, він проходить з ними весь шлях від пояснення теми до перевірки домашнього завдання та видачі Сертифіката. Мабуть, тому на (не)конференціях EdCamp, Дмитро — лідер за кількістю шанувальників. До речі, реєстрація на Вебінар у лютому вже відкрита!

Illustration

Біотехнологічний ліцей Радовель — це фантастична історія в Україні, і нам дуже приємно співпрацювати з такими людьми. Кожен візит — яскравий приклад того, якою класною може бути школа в Україні та навчання для дітей, учителів.

З Музичною Абеткою від Nravo Kids та EdPro цьогоріч у школах вивчали алфавіт першокласники, а батьки мали змогу зі своїми дітьми вдома проходити цікаві завдання.

Illustration

Авторки Музичної Абетки

Від нашого юриста Софії Маланчук педагоги отримали матеріал про вибір навчального обладнання та детальний Вебінар з інформацією, знання якої дасть можливість обрати найкраще обладнання для свого закладу.

Illustration

У 2018-му ми підписали партнерський договір з Укргазбанком, який надає можливість придбати інтерактивні панелі на умовах лізингу. І навчальні заклади мають можливість користуватися панелями та у цей час частинами оплачувати їхню вартість.Семен Пускай, заступник директора малого та середнього бізнесу Укргазбанку, зазначив, що завдяки співпраці Укргазбанку з EdPro школи отримують новітні панелі для навчання, детальніше з 11 хв на відео.

Чудова рубрика ‪#‎EdProрекомендує‬ для вчителів стартувала і буде радувати в наступному році цікавими статтями, підбірками, історіями.

Illustration

А скільки подій та виставок відвідали... Якщо врахувати, що кілька десятків, то часом були такі тижні, що про вихідні тільки мріяли :) На зустрічах доводилось презентувати свої розробки не тільки освітянам, а й керівникам країни.

Illustration

Бажаємо кожному із нашої команди класного завершення року, радості якнайбільше і здійснення своїх мрій! Якісна освіта починається з кожного із нас. Будьмо щасливими, впевненими та вчимося разом бути найкращими!

Illustration