"Довідка історичних слів різних країн світу"у mozaBook


Проєкт студентів НУБіП України, створений за допомогою навчальних інструментів освітньої програми mozaBook.

“Цей проєкт буде корисний людям, які вивчають історію та іноземні мови. Під час дослідження й виконання проєкту я навчився користуватися програмою mozaBook та знайшов багато сервісів для генерування зображень,” — розповів учасник команди, студент НУБіП України В’ячеслав Севідов.

Фактично два навчальні інструменти в освітній програмі mozaBook дозволили студентам створити цілий проєкт із представлення історизмів різних країн світу. Йдеться про “Картки з картинками” та тестові завдання, яких є майже два десятки у програмі. 

Презентація дає уявлення про те, що ж представлено у проєкті, та як найкраще скористатися матеріалом. Учасник проєкту Глушко Данило зазначив: "Проєкт розроблений для самовдосконалення та глибшого вивчення історизмів". Для перегляду презентації на сайті ua.mozaweb.com, де можна перегортати картки, виконувати завдання, необхідна реєстрація.

Більше відгуків студентів про навчання від компанії EdPro та перелік створених проєктів у програмі mozaBook проєктів знайдете у публікації "Майбутні IT-фахівці дослідили mozaBook". Також читайте публікації з описами інших проєктів: "Як створити фотоальбом у mozaBook", "Перший крок до геймдеву в mozaBook".