Історія України для 7-х класів НУШ у Мозабук

13 навчально-методичних посібників для учителів НУШ 7 класу в програмі Мозабук.

Українським вчителям доступні для користування три навчально-методичних посібники НУШ. 7 клас. Історія України:  ● За програмою авторів: Бурлака О., Желіба О., Павловська-Кравчук В. та ін.● За програмою авторів: Гісем О., Бойко В., Василенко Я. та ін. ● За програмою авторів: Пометун О., Ремех Т., Гупан Н. та ін.

Педагоги знайдуть у кожному з посібників різноманітні матеріали для уроків: відео, 3D, цифрові уроки, ігри, завдання, тести, вікторини, інструменти на допомогу вчителю при поясненні конкретної теми.

блог EdPro, Мозабук, історія України, НУШ 7 класи

Загалом команда Едпро опублікувала в навчальній програмі mozaBook на освітньому сайті ua.mozaweb.com 13 навчально-методичних посібників для учителів НУШ 7 класу. Повний перелік можна переглянути за посиланням на сайті edpro.

блог EdPro, Мозабук, історія України, НУШ 7 класи

Переглянути дописи про інші посібники для вчителів НУШ 7 класів на блозі Едпро: ● "Чотири посібники “НУШ. 7 клас. Здоров'я, безпека та добробут” у програмі Мозабук"● "Три посібники “НУШ. Фізика. 7 клас” додали у Мозабук",  ● "Біологія у 7 класі НУШ з Мозабук неймовірно видовищна",● "Посібник для НУШ з хімії у 7 класі в Мозабук".
Приємного перегляду та користування на уроках інтерактивним наповненням навчальної програми mozaBook.