Все про EdPro у 2022 році


Як ми прожили цей рік та чим продовжуємо ділитися з українцями.

Озираючись на цей рік, аж не віриться, скільки вдалося. Вдячні всім, хто з нами бореться на освітньому фронті. Та що там говорити, обладнання EdPro допомагає ЗСУ, волонтерам та військовим журналістам, і не тільки інтерактивні панелі, а й 3D-принтери Snapmaker, а поки вони успішно працюють, ми розповімо про навчальну частину. Бо цьогоріч вдалося збагатити інструмент "Машина часу" понад 300 відомими українцями та видати посібник "Мозабук на щодень. Україна".

блог EdPro, інтерактивна панель EdPro

Раді вітати понад 100 300 користувачів навчальної системи Mozaik, освітян, дітей й батьків, з нами зараз понад 17 900 закладів освіти (дитячі садки, школи, ліцеї, вищі заклади освіти). Онлайн-ресурси стали надійним прихистком для тих, хто змушений навчатися, перебуваючи в іншій країні, для тих, хто навчає дітей попри усі обставини під час війни в Україні. З березня усі матеріали програми mozaBook та сайту mozaWeb були у вільному доступі. Зараз залишаються відкритими для користувачів сотні електронних підручників та 70 посібників з інтерактивним вмістом. 

блог EdPro, Мозабук, mozaBook, для вчителів, безплатно
блог EdPro, Машина часу, Мозабук, mozaBook
блог EdPro, Машина часу, Мозабук, mozaBook
блог EdPro, Мозабук, посібники вчителям, безплатно

Автор-упорядник лінійки навчально-методичних посібників EdPro з різних предметів шкільної програми Микола Пірогов зазначив: “За 2022 рік додано 25 нових методичних рекомендацій для вчителів. Усі вони призначені для 5 класу за новими програмами НУШ: Інформатика; Здоров’я, безпека та добробут; Пізнаємо природу; Природничі науки; Вступ до історії України; Українська мова тощо. Розпочато підготовку нових посібників для 6 класу НУШ, всього їх планується 19 шт. Зараз доступно 71 методична рекомендація для вчителів, частина з них буде доповнюватися. Популярністю користується доданий посібник “Mozabook на щодень: Україна”. Також розширюється перелік нових видавництв, тепер у системі доступні підручники видавництв “Ранок”, “Богдан”, “Алатон”, “Астон”, “Підручники і посібники”, “Літера”.На ютуб-каналі EdPro доступні 63 відеоекспериментів з Амперією та 14 відео лабораторних робіт, які можна використовувати для дистанційного навчання."  

блог EdPro, ютуб EdPro, експерименти, фізика

Тренер компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert Дмитро Галько повідомив: “На сайті ua.mozaweb.com майже 193 тисячі читачів, загальна кількість переглядів сторінок — понад мільйон 940 тисяч. Ми провели 23 грудня майстерку онлайн "Підбиття підсумків навчання з освітніх курсів компанії ЕdPro у 2022 році" і поділилися найцікавішим.За цей рік на освітніх курсах, онлайн майстерках та спільних конференціях EdPro та ІМЗО Сертифікати отримали майже 6 500 учасників наших навчань. Освітні курси EdPro Education триватимуть до 31 січня, то ж запрошуємо реєструватися.Ми провели конкурс "Онлайн-урок з mozaBook 2022", роздарувавши на 210 тисяч гривень подарунків — активаційних кодів програми mozaBook. Кожен може переглядати підбірку уроків переможців та учасників конкурсу.”  

блог EdPro, Мозабук, конкурс Урок в mozaBook, Мій Мозабук
блог EdPro, Освітні курси EdPro, навчання для вчителів
блог EdPro, Відзнака "Тут навчають з mozaBook"

Сотні кодів активації mozaBook у користувачів по всій Україні, зокрема, у містах Харків, Запоріжжя. Купують на сайті та надсилають запити в компанію. До кінця року діє знижка -30% на mozaBook CLASSROOM PlusОбладнання EdPro цьогоріч поповнило освітні заклади в місті Коломия, на Львівщині й у Львові, у Києві, в Чернівецькій, Вінницькій, Полтавській, Тернопільській, Одеській, Дніпропетровській, Закарпатській областях. 

Нам приємно, що блог EdPro відвідали понад 120 тисяч нових читачів, люди від 18 до 65+ читають нас у різних країнах. Чверть наших читачів — чоловіки. 

блог EdPro
Illustration
блог EdPro
Illustration

Окрім підбірок для учителів різних предметів та висвітлення діяльності нашої команди, на блозі є підбірка інтерв’ю з активними освітянками, які роблять нашу сферу освіти живою, все більш дружньою до дітей та вчителів. Читайте у нашій підбірці #theОсвітянки — щирі розмови EdPro з жінками, які творять освіту в Україні.  

блог EdPro, #theОсвітянки

Таким видався цей рік, що минає. Віримо та працюємо на перемогу України. Дякуємо, що ви з нами! І на завершення даруємо підбірку наших відео про все найкраще в Мозабук для бадьорості та натхнення.