Посібники для вчителів НУШ у 7 класі від EdPro з історії 

У навчальну програму Мозабук команда EdPro додала 4 нових навчально-методичних посібники для учителів НУШ 7-го класу.

Навчайте із задоволенням та потужними допоміжними матеріалами. Наша команда EdPro продовжує роботу над створенням навчально-методичних посібників. Микола Пігоров підготував чотири нових для учителів НУШ 7-го класу, якими можна користуватися у навчальній програмі Мозабук та на сайті ua.mozaweb.com: НУШ. 7 клас. “Історія: Україна і світ”За програмою авторів: Секиринський Д., Власова Н., Желіба О. та ін.● Навчально-методичні посібники “НУШ. 7 клас. Всесвітня історія”:За програмою авторів: Щупак І., Посунько А., Бакка Т., Бурлака О. та ін.За програмою авторів: Пометун О., Ремех Т., Малієнко Ю., Мороз П.За програмою авторів: Гісем О., Бойко В., Василенко Я. та ін. 

Відео, 3D, цифрові уроки, ігри, завдання, тести, вікторини, інструменти на допомогу вчителю при поясненні конкретної теми — у кожному із посібників, які побудовані за певною системою, яка випробувана у кожному із понад 7 десятків посібників від Едпро.

блог EdPro, Мозабук, історія України, НУШ 7 класи

Загалом команда Едпро опублікувала в навчальній програмі mozaBook на освітньому сайті ua.mozaweb.com 17 навчально-методичних посібників для учителів НУШ 7 класу. Повний перелік можна переглянути за посиланням на сайті edpro.

блог EdPro, Мозабук, історія України, НУШ 7 класи

Переглянути дописи про інші посібники для вчителів НУШ 7 класів на блозі Едпро: ● "Чотири посібники “НУШ. 7 клас. Здоров'я, безпека та добробут” у програмі Мозабук"● "Три посібники “НУШ. Фізика. 7 клас” додали у Мозабук",  ● "Біологія у 7 класі НУШ з Мозабук неймовірно видовищна",● "Посібник для НУШ з хімії у 7 класі в Мозабук",● Історія України для 7-х класів НУШ у МозабукПриємного перегляду та користування на уроках інтерактивним наповненням навчальної програми mozaBook.